Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Heerlijke feestdagen bij De Leyhoeve Wij wensen u een warme Kerst en een voorspoedig 2022!

Heerlijke feestdagen

De Feestdagen komen eraan… De meest sfeervolle tijd van het jaar! Een tijd van heerlijk tafelen en samen genieten van feestelijke gerechten. Onze keukenbrigade heeft daarom een mooie culinaire invulling bedacht – gewoon lekker voor bij u thuis of gezellig uit eten in de Brasserie! En ook tijdens Oudjaar hoeft u de deur niet uit om er een feestelijke avond van te maken.

Let op: voor externe gasten (niet bewoners van De Leyhoeve) worden bestellingen niet thuisbezorgd. U kunt uw bestellingen zelf afhalen. Leest u verderop hoe u als externe gast een bestelling of reservering kunt plaatsen.

Bekijk de folder!

Bestelling plaatsen of reserveren?

Voor bewoners wordt het assortiment voor thuis gratis bezorgd aan het appartement. Alle bewoners ontvangen de speciale kerstbrochure in het eigen postvakje bij De Leyhoeve. Geen brochure ontvangen of bent u deze kwijt? Er zijn extra exemplaren beschikbaar via de receptie. Ook kunt de brochure zelf downloaden en printen. Uw bestellingen voor thuis ontvangen wij graag via de bestelformulieren in de brochure. Deze kunt u inleveren bij de receptie of horeca. Ook reserveringen voor het kerstdiner in de Brasserie ontvangen wij graag via het aanvraagformulier in de brochure.

Externe gasten (niet bewoners van De Leyhoeve) kunnen het assortiment voor thuis telefonisch bestellen via 050 206 92 92 of via reserveringen-groningen@leyhoeve.nl. U hoort bij het plaatsen van uw bestelling wanneer u uw bestelling kunt ophalen. Bij het ophalen van uw bestelling vragen wij u tevens de betaling te voldoen. Ook reserveringen voor het kerstdiner in de Brasserie kunt u via voornoemd telefoonnummer of e-mailadres aan ons doorgeven.

Achtergrondmuziek

Op zoek naar heerlijk rustige achtergrondmuziek voor tijdens of rond de kerstdagen?
Hieronder een luistervideo met ruim drie uur instrumentale kerstliederen.