Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Appartement 270-6 In the Spotlight

Te huur | Appartement 270-6

Schitterende seniorenwoning met zeer royale woonkamer en riante binnenloggia van 12 m2. Het penthouse appartement van in totaal ca. 101 m2 bevindt zich op de zesde en tevens bovenste verdieping van De Leyhoeve en biedt uitzicht over de prachtig onderhouden voortuin en wijde omgeving van De Leyhoeve.  

Kenmerkend aan het penthouse is de gebogen dakconstructie, welke zorgt voor een unieke uitstraling. De plafondhoogte van ruim 3,5 meter en grote raampartijen zorgen voor veel licht en een ruimtelijk gevoel. Het appartement beschikt over een riante binnenloggia met prachtig uitzicht.

Het appartement is geheel instapklaar en voorzien van een aantal luxe optie-pakketten.

Zo treft u in het appartement een mooie pvc vloer, een zeer ruime en modern uitgeruste keuken, een prachtig gastentoilet en ook de royale badkamer is voorzien van zeer luxe sanitair en tegels. Het appartement beschikt verder over een ruime slaapkamer en een praktische wasruimte met plaats voor een wasmachine en droger.

Elk appartement beschikt over een eigen berging in het souterrain. Optioneel kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van een eigen parkeerplaats in het souterrain.

Maandelijkse kosten:
Kale huurprijs € 1.811
Voorschot servicekosten € 95
Voorschot GWEW € 188
Bijdrage instandhouding horeca € 30 p.p.

Impressies & Plattegrond

Samen aangenaam oud worden

Woonlandschap de Leyhoeve is een volledig nieuw en innovatief woonconcept voor 55-plussers. Centraal staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Een aangename omgeving waar u – ook als u ouder wordt – ontspannen kunt blijven wonen. Met als het nodig is zorg binnen handbereik, zodat u met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken. Een plek waar jong en oud heerlijk kunnen eten & drinken in de verschillende sfeervolle horecagelegenheden.