Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Verzorgingshuis Groningen

Bent u op zoek naar een verzorgingshuis in Groningen waar u samen met uw zorgbehoevende partner oud kunt worden? Of zoekt u verzorgingstehuizen in Groningen waar uw ouders bij elkaar mogen blijven? Bekijk dan de speciale zorgsuites van De Leyhoeve voor ouderen. Hier vindt u alle luxe, zorg en comfort om optimaal van uw oude dag te genieten.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Aangenaam samen oud worden in ons verzorgingshuis in Groningen

De visie van serviceflat De Leyhoeve is een aangenaam thuis voor 55-plussers. Een thuis, dat is natuurlijk een plek waar u samen met uw partner woont. In de meeste verzorgingstehuizen in Groningen – en in Nederland in het algemeen – is het onmogelijk om samen te leven en oud te worden. In onze zorgsuites doen we er alles aan om u beiden samen te laten wonen, ook al heeft uw partner andere zorgbehoeften. De suites in ons wooncomplex en verzorgingshuis te Groningen zijn hiervoor speciaal aangepast zodat samen oud worden heel aangenaam wordt. Verder maatwerk is ook mogelijk. Bovendien staat ons bekwaam zorgpersoneel altijd klaar om u te helpen. U of uw mantelzorger bepaalt overigens zelf hoeveel en welke zorg u en uw partner nodig hebben. Een vrijheid die in veel verzorgingstehuizen in Groningen onbekend is.

Blijf genieten van het leven in verzorgingstehuizen in Groningen

Is het moeilijk om nog langer zelfstandig te wonen in uw eigen huis? Een verhuizing naar een verzorgingshuis in Groningen betekent niet dat u geen plezier meer kunt maken. Daarom is ons wooncomplex gelegen in een leuke buurt met tuinen en een bioscoop nabij. In de Brasserie of de koffiehoek geniet u van een heerlijke maaltijd of een lekker drankje. Sporten kan in de fitnessruimte of in het zwembad, en relaxen doet u in de schoonheidssalon. Weinig verzorgingstehuizen in Groningen hebben dezelfde gunstige ligging en faciliteiten als De Leyhoeve. Ontdek hoe u op de beste manier samen oud kunt worden in dit duurzame, luxe en aardbevingsbestendige verzorgingshuis in Groningen: meld u online aan voor een rondleiding. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.