Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Serviceflat Groningen

Zorghotel Groningen

Naar een zorghotel in Groningen hoeft u niet verder te zoeken. Kortdurende zorg- en verblijfplaatsen in de hoedanigheid van zorghotelsuites vindt u bij De Leyhoeve. Wij beschikken over vijf hotelsuites die voornamelijk bestemd zijn voor ouderen vanaf 55+. Voor meer informatie over het zorghotel neemt u contact op meteen van onze medewerkers.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Eén uur zorg per dag in het zorghotel in Groningen

Voor een aantrekkelijk tarief verblijft u in ons zorghotel in Groningen. Hier ontvangt u één uur zorg per dag. Mocht er meer zorg nodig zijn, dan kan dit extra worden ingekocht. Daarnaast ontvangt u ook:

  • Koffie en thee
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Overige versnaperingen

U kunt daarnaast ook gebruikmaken van de huiskamers en deelnemen aan de activiteiten die hier worden georganiseerd. Ook bent u van harte welkom in het medisch centrum en de fysiotherapiepraktijk.

Geniet van ruimte en rust in en rondom het complex

Wij begrijpen dat u wilt genieten van rust en ruimte tijdens uw verblijf in ons zorghotel in Groningen. De Leyhoeve ligt in een bruisende omgeving, vlak naast de Euroborg. U bereikt het centrum van de stad via het tegenovergelegen station, terwijl u verblijft in een groene en rustige buurt.

Stel uw vraag online of bel voor meer informatie

Verblijft u binnenkort tijdelijk in ons duurzame en aardbevingsbestendig zorghotel in Groningen? Voor vragen over onze faciliteiten, het eten en drinken, het complex of voor overige vragen vult u het online contactformulier in. Heeft u liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? In dat geval bereikt u ons via 050 – 206 92 92. Ontdek ook onze sfeervolle vergaderruimtes en mogelijkheden tot zaalverhuur.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.