Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Zorgwoning Groningen

Zorgwoning Groningen

Welkom thuis in uw eigen zorgwoning in De Leyhoeve Groningen! Ons zorgcomplex is prachtig gesitueerd aan het water. De riante appartementen bieden u een oase van rust, comfort, licht en ruimte. Download onze brochure online en ontdek de zorgwoningen die wij u te bieden hebben.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Een zorgwoning in verschillende formaten in Groningen

Samen met uw partner aangenaam oud worden? Het kan! U heeft de volledige keuzevrijheid uit zeven woningformaten: 65 m2, 85 m2, 100 m2, 115 m2, 130 m2 en 150 m2. Ook beschikken we over een aantal fraaie penthouses met dakterras. Bekijk online de zorgwoningen die wij op dit moment te huur hebben in Groningen.

Diverse voorzieningen en horeca faciliteiten voor jong en oud

Naast dat u van alle gemakken bent voorzien in een van onze woningen, biedt ons zorgcomplex tal van voorzieningen voor jong en oud. Denk hierbij aan een:

  • Eigen inpandige parkeergarage voor de bewoners
  • Gezellige bar, coffee corner, pizzeria en Brasserie in het zorgcomplex
  • Terras met uitzicht op het Winschoterdiep
  • Zwembad

Ook bent u altijd van harte welkom bij onze eigen huisartsenpost, apotheek, kapper, fysiotherapeut en diëtist. Al onze faciliteiten zijn bovendien duurzaam en aardbevingsbestendig gebouwd. Komen de kleinkinderen langs? Wandel naar het nabijgelegen voetbalstadion en het kinderdagverblijf vangt uw kleinkinderen op als u bijvoorbeeld even boodschappen gaat doen.

Meld u aan voor een rondleiding

Ook van uw oude dag genieten in één van onze zorgwoningen in Groningen? Meld u aan voor een rondleiding en schrijf u online in. Voor vragen die u op voorhand heeft staan wij u ook graag telefonisch te woord via 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.