Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Nieuws van De Leyhoeve "Kom binnenkijken bij onze Zorgsuites in Groningen!"

Open huis Zorgsuites Leyhoeve Groningen

11 / 05 / 2022

Wanneer er een zorgvraag om de hoek komt kijken, is dat voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Zeker wanneer uw partner en/of kinderen de zorg ook niet meer kunnen overzien. Woonlandschap De Leyhoeve in Groningen biedt in totaal 74 Zorgsuites voor mensen met een vorm van dementie of lichamelijke zorgvraag. Bewoners houden eigen regie en bepalen zelf het dagritme.

De Zorgsuites zijn gelegen rondom 8 gezamenlijke huiskamers waar dagelijks 16 uur per dag een huismoeder of -vader aanwezig is. Om de bewoners begeleiding en gezelschap te bieden, een oogje in het zeil te houden, spelletjes te spelen en een verse maaltijd te bereiden en serveren. Daarnaast staat er 24/7 een zeer deskundig zorgteam paraat voor de zorg die wij op maat leveren. Dit in samenwerking met de huisartsenpraktijk die in De Leyhoeve gevestigd is.

Voor wie? Bent u eigenlijk niet meer in staat om zelfstandig te wonen? En heeft u een CIZ-indicatie VV4, VV5 of VV6? Dan is een Zorgsuite bij De Leyhoeve een uitstekend alternatief. Het is tevens mogelijk om als echtpaar in een Zorgsuite te wonen. Daarnaast bieden wij Thuiszorg, Dagbesteding, Zorghotel (particulier) en Eerstelijnsverblijf.

Open huis Zorgsuites | 1 juni 2022

Nieuwsgierig naar onze Zorgsuites op onze bijzondere zorgvleugel? Kom dan op 1 juni naar het open huis bij De Leyhoeve in Groningen.

Ronde 1 | 14.00 – 16.00 uur (VOL)
Ronde 2 | 18.30 – 20.30 uur
Elke ronde start met een korte presentatie gevolgd door een rondleiding.

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Klikt u hiervoor op onderstaande button.

Online aanmelden

 

Wij ontvangen u graag op het volgende adres:
Woonlandschap de Leyhoeve Groningen
Helperpark 258-L

Tip: Kom met het Openbaar Vervoer (pal naast De Leyhoeve Groningen treft u zowel een bus- als treinstation).

Parkeren? Dit kan in één van de nabijgelegen parkeergarages.