Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Projectpagina Leyhoeve Vught "Welkom op de projectpagina van Leyhoeve Vught!"

Korte introductie

In 2019 kreeg Bonita Groep de mogelijkheid om een uniek perceel te verwerven in Vught. Het terrein is prachtig gelegen is in het groen, op slechts één kilometer van het centrum van Vught en dichtbij ’s-Hertogenbosch. Bonita Groep, tevens de drijvende kracht achter Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg en Groningen, zag hierin meteen een bijzonder geschikte locatie voor de ontwikkeling van een nieuwe Leyhoeve.

Al geruime tijd vinden er achter de schermen voorbereidingen plaats om te komen tot het perfecte plan voor deze plek. Op deze projectpagina brengen wij de ontwikkelingen in kaart rondom de realisatie Leyhoeve Vught.

Betrokken partijen

Planning

Locatie & ontwerp gebouwen

Laatste nieuws

Documenten

"Samen aangenaam oud worden bij Woonlandschap de Leyhoeve."

Leyhoeve in beeld

Als mensen wat ouder worden veranderen de woonwensen. Maximaal genieten met – als het nodig is – alle zorg binnen handbereik, wordt steeds belangrijker. Dan is er Woonlandschap de Leyhoeve: een plek waarbij zowel de bewoners als de kinderen met een gerust hart naar de toekomst kunnen kijken. Hieronder een impressie van onze reeds bestaande woonlandschappen in Tilburg en Groningen.

Welkom bij De Leyhoeve
Tuin Leyhoeve Tilburg

DISCLAIMER

De inhoud van deze projectpagina aangaande de ontwikkelingen rondom Woonlandschap de Leyhoeve in Vught is onderhevig aan wijzigingen en zal regelmatig bijgewerkt worden. Alle informatie is vertrouwelijk en enkel bestemd voor het projectteam en betrokkenen. Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Suzanne Neeter via suzanne@bonitagroep.nl.