Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Hoekappartement 31-46 In the Spotlight

Te huur | Hoekappartement 31-46

Schitterende seniorenwoning met zeer royale en lichte woonkamer van ca. 13 bij 7 meter met een totale oppervlakte van 150m2. Vrij uitzicht aan de zonnige voorzijde van de Leyhoeve. Het hoekappartement beschikt over maar liefst 2 riante balkons met openslaande deuren en Lumon beglazing, waar u bij mooi weer tot in de late uurtjes kunt genieten. 

Reeds voorzien van luxe keuken, grote slaapkamer en riante badkamer met luxe sanitair. Ruime entree met ingebouwde garderobekast, prachtige inloopkast en 2e slaapkamer, tevens bruikbaar als werk- of logeerkamer. Het appartement beschikt over separaat gastentoilet en aparte ruimte voor wasmachine en droger. Optioneel: Berging en/of eigen parkeerplaats (in inpandige parkeergarage).

Maandelijkse kosten:
Kale huurprijs € 3.143
Voorschot servicekosten € 115
Voorschot GWEW € 142,50
Bijdrage instandhouding horeca € 30 p.p.

Impressies & Plattegrond

Over Woonlandschap de Leyhoeve

Samen aangenaam oud worden. Woonlandschap de Leyhoeve is een volledig nieuw en innovatief woonconcept voor 55-plussers. Centraal staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Een aangename omgeving waar u – ook als u ouder wordt – ontspannen kunt blijven wonen. Met als het nodig is zorg binnen handbereik, zodat u met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken. Een plek waar jong en oud heerlijk kunnen eten & drinken in de verschillende sfeervolle horecagelegenheden of het terras met prachtig uitzicht op de weelderige tuin en het groene Leypark.