Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Informatiemiddag Demonstraties & informatie

Informatiemiddag Zorg met Technologie Dinsdag 23 mei 2023

17 / 05 / 2023

Nederland zal de komende jaren steeds meer vergrijzen en we zullen steeds langer thuis blijven wonen. Binnen Woonlandschap De Leyhoeve proberen we onze bewoners zo goed mogelijk voor te bereiden op deze nieuwe ontwikkelingen en daarom wordt de inzet van zorgtechnologie ook steeds belangrijker. Projectleider Zorgtechnologie van Leyhoeve Zorg B.V., Jonne Suiker: “Om zo gezond mogelijk oud te worden is het belangrijk om zelfstandig te blijven, hier kan zorgtechnologie in ondersteunen.

Binnen Woonlandschap de Leyhoeve zetten we dan ook steeds meer zorgtechnologie in. Hierbij werken we vanuit dezelfde visie als in het landelijk Programma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen (WOZO) van de Rijksoverheid beschreven staat: ‘zelf als het kan, thuis als het kan en digitaal als het kan’. Dit betekent dat wij vooral investeren in eenvoudige, gebruikersvriendelijke technologie die ondersteunt bij het dagelijkse leven van de bewoner en zijn of haar wensen en behoeftes, maar ook bij de uitvoering van het werk voor onze medewerker.

Om u kennis te laten maken met zorgtechnologie nodigen we uit voor onze inloopmiddag ‘Zorg met Technologie’ op dinsdag 23 mei bij De Leyhoeve. We laten zien welke producten we momenteel gebruiken binnen de Leyhoeve en op welke manier we deze inzetten. U kunt diverse producten uitproberen zoals de VR-bril, de OER muziekspeler, de Raizer (sta-op hulpmiddel) en de Medido (medicijndispenser). en onze collega’s beantwoorden graag al uw vragen.

U bent van harte welkom om de producten te ontdekken of vragen te stellen van 14:00 tot 16:00 uur. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Kom ook een kijkje nemen! Komt u met de auto? U kunt gratis parkeren op ons parkeerterrein.

Bekijk hier de informatieflyer