Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Kom binnenkijken! Open Huis Zorgsuites maandag 18 december 2023

Open Huis Zorgsuites De Leyhoeve Tilburg

22 / 11 / 2023

Altijd als eens willen binnenkijken op onze zorgvleugel? Dat kan!

Maandag 18 december organiseren we een Open Huis bij De Leyhoeve Tilburg.  We organiseren op twee momenten rondleidingen. Elke ronde start met een korte presentatie gevolgd door een rondleiding.

Wanneer er een zorgvraag om de hoek komt kijken, is dat voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Zeker wanneer uw partner en/of kinderen de zorg ook niet meer kunnen overzien. Woonlandschap De Leyhoeve in Tilburg biedt in totaal 85 Zorgsuites voor mensen met een vorm van dementie of lichamelijke zorgvraag. Bewoners houden eigen regie en bepalen zelf het dagritme.

Klik op onderstaande button om u aan te melden.

Inschrijven

 

Onze zorgvleugel is kleinschalig. De Zorgsuites zijn gelegen rondom 10 gezamenlijke huiskamers waar dagelijks 16 uur per dag medewerker wonen & welzijn aanwezig is. Om de bewoners begeleiding en gezelschap te bieden, een oogje in het zeil te houden, activiteiten te ondernemen en samen met de bewoners een verse maaltijd te bereiden en serveren. Elke huiskamer is sfeervol ingericht en heeft een eigen unieke uitstraling. Daarnaast staat er 24/7 een zeer deskundig zorgteam paraat voor de zorg die wij op maat leveren. Samen zorgen we met en voor elkaar.

Bent u niet meer in staat bent om zelfstandig te wonen? En heeft u een CIZ-indicatie VV5 of VV6? Dan is wonen in een Zorgsuite bij De Leyhoeve een uitstekend alternatief. Het is tevens mogelijk om als echtpaar in een Zorgsuite te wonen. Daarnaast bieden wij thuiszorg, mogelijkheden voor tijdelijk verblijf in een Zorghotelsuite (particulier) en dagbeleving.

Wij ontvangen u graag op het volgende adres:
Woonlandschap de Leyhoeve Tilburg
Dokter Bloemenlaan 9-01

U kunt gratis parkeren op ons parkeerterrein.