Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Nieuws van De Leyhoeve "Kom binnenkijken bij onze Zorgsuites in Tilburg!"

Open Huis Zorgsuites De Leyhoeve Tilburg

13 / 12 / 2022

Wanneer er een zorgvraag om de hoek komt kijken, is dat voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Zeker wanneer uw partner en/of kinderen de zorg ook niet meer kunnen overzien. Woonlandschap De Leyhoeve in Tilburg biedt in totaal 85 Zorgsuites voor mensen met een vorm van dementie of lichamelijke zorgvraag. Bewoners houden eigen regie en bepalen zelf het dagritme.

Onze zorgvleugel is kleinschalig. De Zorgsuites zijn gelegen rondom 10 gezamenlijke huiskamers waar dagelijks 16 uur per dag een huismoeder of -vader aanwezig is. Om de bewoners begeleiding en gezelschap te bieden, een oogje in het zeil te houden, spelletjes te spelen en een verse maaltijd te bereiden en serveren. Elke huiskamer is sfeervol ingericht en heeft een eigen unieke uitstraling. Daarnaast staat er 24/7 een zeer deskundig zorgteam paraat voor de zorg die wij op maat leveren. Samen zorgen we met en voor elkaar.

Bent u niet meer in staat bent om zelfstandig te wonen? En heeft u een CIZ-indicatie VV4, VV5 of VV6? Dan is wonen in een Zorgsuite bij De Leyhoeve een uitstekend alternatief. Het is tevens mogelijk om als echtpaar in een Zorgsuite te wonen. Daarnaast bieden wij thuiszorg, dagopvang, mogelijkheden voor tijdelijk verblijf in een Zorghotelsuite (particulier) en starten we begin 2023 met dagbeleving.

Ronde 1 | 13.30 – 14.30 uur
Ronde 2 | 14.30 – 15.30 uur
Ronde 3 | 18.30 – 19.30 uur
Ronde 4 | 19.30 – 20.30 uur

Elke ronde start met een korte presentatie gevolgd door een rondleiding.

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Klikt u hiervoor op onderstaande button.

Online aanmelden

 

Wij ontvangen u graag op het volgende adres:
Woonlandschap de Leyhoeve Tilburg
Dokter Bloemenlaan 9-01

Parkeren? U kunt gratis parkeren op ons parkeerterrein