Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

De pizza's van De Leyhoeve "Pizza zoals bij de echte Italiaan!"

Pizzeria Tilburg

Bij Pizzeria Il Forno in De Leyhoeve Tilburg voelt u zich meteen thuis. Onze gezellige sfeer, heerlijke pizza’s en goede service zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond beleeft. Een gezellige avond uit met vrienden of familie, een kinderfeestje of gewoon een lekkere pizza afhalen, bij ons bent u altijd welkom! Benieuwd naar onze pizza’s en wanneer u terecht kunt bij Pizzeria Il Forno? Lees dan snel verder!

Menukaart

Bent u benieuwd naar alle verse pizza’s? Bekijk hier onze menukaart. Eet smakelijk!
Bekijken

Pizza's afhalen

U kunt onze pizza’s bestellen op locatie of door even te bellen naar onze pizzeria. We helpen je graag!
Bestellen

Openingstijden

Bij Pizzeria Il Forno in Tilburg kun je op zondag terecht tussen 11:00 uur en 22:00 uur
Meer informatie

Onze pizza’s

 

Al onze pizza’s worden bereid met verse ingrediënten, zoals mozzarella, parmaham, pesto, vis, salami en groenten. De pizza’s worden gebakken in onze originele gasgestookte steenoven. In ons restaurant leveren we graag kwaliteit. Heeft u of iemand binnen uw gezelschap speciale (dieet-)wensen of allergieën? Vertel het ons en wij houden er rekening mee.

Een heerlijke Pizza Scampi met zeevruchten en artisjok, een pizza Quattro Formaggio met mozzarella en nog meer kaas, een verse Pizza Salami of de Pizza Spicy chicken met mozzarella en pepertjes. Bij Il Forno in de Leyhoeve hebben we maar liefst twaalf verschillende pizza’s. Van elke pizza kan een kleine of normale variant worden besteld, uitgezonderd van de Pizza Bianca. Die is alleen in normaal formaat verkrijgbaar. Kunt u geen keuze maken of wordt u liever verrast? Kies dan voor de Chef’s pizza. Dit is een wisselende luxe pizza die gekozen wordt door onze chef.

Bent u benieuwd naar alle verse pizza’s? Bekijk onze menukaart. Eet smakelijk!

Pizzakaart bekijken
Pizza tonno

Openingstijden

Pizzeria Il Forno is elke zondag geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur. Hier kunt u genieten van de heerlijke Italiaanse pizza’s. Of u nu met vrienden, familie of alleen bent, Il Forno biedt een gezellige, ontspannen en Italiaanse sfeer tijdens een heerlijke maaltijd. Vergeet niet om een tafel te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Buon Appetito! Eet u liever pasta of andere gerechten? Kom eens langs in onze gezellige brasserie.

Afhaalservice in Tilburg

Pizzeria Il Forno in de Leyhoeve biedt ook de mogelijkheid om pizza’s af te halen. Zo kunt u genieten van onze pizza’s in de comfort van u eigen huis. Onze afhaalservice is snel en efficiënt, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van onze heerlijke pizza’s. U kunt onze pizza’s bestellen op locatie of door even te bellen naar de pizzeria, via 013-72 00 025.

Ik wil bestellen

Vier je kinderfeestje!

 

Schuilt er een echte chef in uw zoon of dochter? Wil hij of zij met vriendjes en vriendinnetjes zelf pizza’s maken? Il Forno in de Leyhoeve biedt de mogelijkheid om kinderfeestjes te organiseren. Bij ons zijn kinderen écht de chef. Natuurlijk worden zij op kindvriendelijke wijze begeleid door een professionele kok en krijgen ze echt een kijkje in onze keuken. Zijn de pizza’s klaar? Opeten maar! Om het helemaal af te maken krijgt iedereen nog een toetje naar keuze: onze populaire Pizza Nutella of een kinderijsje. Al met al een onvergetelijke verjaardag en ervaring!

Enkele praktische informatie: Het kinderfeest duurt twee uur. Het minimaal aantal kinderen is 8 in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. De kosten bedragen €17,50 per kind, inclusief onbeperkt ranja.

Meer informatie

Bereikbaarheid en parkeren

Pizzeria Il Forno is gemakkelijk bereikbaar. De gezellige pizzeria ligt aan de rand van Tilburg Noord-Brabant, dichtbij de snelweg. Desondanks fietst u binnen 10 minuten naar het gezellige en bruisende centrum van Tilburg.

Lekker uitbuiken van de lekkerste pizza’s van Noord-Brabant? Dat kan in het nabij gelegen Leijpark. Dit fijne park kent een heerlijke looproute en is leuk voor jong en oud.

Met circa 220 parkeergelegenheden is er voor onze gasten die met de auto komen voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein. De parkeerplaatsen zijn gratis en veilig. Dus of u nu met de auto of met de fiets komt, Il Forno is gemakkelijk te bereiken en biedt comfortabele parkeergelegenheid voor al zijn gasten. Ciao!

Reserveren

Wil je een tafeltje reserveren in onze pizzeria? Voor reserveringen kun je dagelijks telefonisch bellen tussen 11.00 en 22.00 uur naar 0137200025. Je kunt ook ons reserveringsformulier invullen met onderstaande button. Tot snel!