Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Het laatste nieuws

Open Huis Zorgsuites De Leyhoeve Groningen

Nieuwsgierig naar onze zorgsuites op onze mooie zorgvleugel? Kom op 14 april naar ons Open Huis bij De Leyhoeve in Groningen.

Open Huis Zorgsuites De Leyhoeve Tilburg

Nieuwsgierig naar onze zorgsuites op onze mooie zorgvleugel? Kom op 28 maart naar ons Open Huis bij De Leyhoeve in Tilburg.

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg Maart 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Kleinschalige woonzorgvormen belangrijk onderdeel WOZO-beweging

Op 4 juli 2022 presenteerde minister Helder het Programma WOZO. Met elkaar maken we de beweging om de zorg toekomstbestendig te houden. Uitgangspunt hierbij is: “Zelf als het kan, thuis als het kan, digitaal als het kan.

Leyhoeve Week van de Dementie

In het kader van de Leyhoeve Week van de Dementie is op beide locaties is een mooi programma opgesteld met lezingen en workshops. U bent van harte welkom!

Zestien Groninger zorgorganisaties werken samen aan zo lang mogelijk zelfstandig en vitaal ouder worden in de eigen omgeving

Woensdag 15 februari hebben zestien Groninger ouderenzorgorganisaties het convenant ‘Groninger Kracht’ getekend, de regiovisie op het leven van ouderen in de gemeenschap in 2030.

Samenwerking De Leyhoeve en NewCare College Tilburg

Leren & Werken Leren in de praktijk vormgeven vanuit de visie van de Leyhoeve is het uitgangspunt van de nieuwe samenwerking tussen het NewCare College Tilburg en De Leyhoeve. Na mooie gesprekken zijn beide partijen tot een warme samenwerking gekomen.

Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens vervult als sinds 2007 wensen voor niet meer mobiele (terminale) patiënten. Dit doen ze met een groep van 270 vrijwilligers waarbij gebruikt gemaakt wordt van 7 speciaal voor deze Stichting ontworpen ambulances.

Kwaliteitsjaarplan 2023

Met veel plezier presenteren we u het kwaliteitsjaarplan 2023 van Woonlandschap De Leyhoeve.

Loading news...