Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Het laatste nieuws

LOC Waardevolle Zorg roept op: Kabinet, geef nu rust en ruimte voor de ouderenzorg van morgen

De ouderenzorg loopt vast door vergrijzing en ontgroening. Overal werken mensen en organisaties daarom samen om welzijn en zorg zelf te regelen. Aan het kabinet vragen we: geef rust en ruimte. Financieel en in regelgeving. Zodat we de kans hebben samen...

Brabantse ouderenzorgorganisaties roepen op: Politiek, werk samen met ons en de samenleving aan de uitdagingen in de ouderenzorg!

Waarom wordt er in verkiezingstijd zo weinig gesproken over de ouderenzorg, terwijl het aantal 80-plussers de komende jaren verdubbelt? Brabantse ouderenzorgorganisaties bieden perspectief.

Open Huis Zorgsuites De Leyhoeve Tilburg

Nieuwsgierig naar onze zorgsuites op onze mooie zorgvleugel? Kom op 18 december naar ons Open Huis bij De Leyhoeve in Tilburg.

Brabantse ouderenzorgorganisaties roepen op: Politiek, vertel het eerlijke verhaal!

Hoe kan het dat er in verkiezingstijd zo weinig realisme is over de ouderenzorg? De komende jaren verdubbelt het aantal 80-plussers. Brabantse ouderenzorgorganisaties maken zich zorgen en doen een oproep: houd bij het stemmen rekening met de toekomst van de ouderenzorg.

Leyhoeve Kerstfair

Vrijdag 15 december organiseren we de Leyhoeve Kerstfair. Er is van alles te beleven: kraampjes, workshops, activiteiten en muziek. Komt u ook gezellig langs?

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg November 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Bijeenkomsten LeyhoeveLeert

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan één van de volgende bijeenkomsten van LeyhoeveLeert. Iedere bijeenkomst staat een actueel thema centraal waarover we graag met elkaar in gesprek gaan.

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg Oktober 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Brabantbreed pleidooi: ontzie ouderenzorg bij bezuinigingen

Geef de Brabantse ouderenzorg de ruimte om de noodzakelijk overgang naar de toekomst te maken, in plaats van te bezuinigingen. Anders loopt de zorg voor onze ouderen totaal vast. Dat bepleiten alle Brabantse ouderenzorginstellingen in een provinciebreed ondersteund manifest.

Loading news...