Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Het laatste nieuws

Leyhoeve Lentefair Groningen

Vrijdag 17 mei organiseren we de Leyhoeve Lentefair op onze locatie in Groningen. Er is van alles te beleven rondom eten & drinken, beauty & wellness, mode en muziek. Komt u ook gezellig langs?

Kwaliteitsjaarplan 2024

Met veel plezier presenteren we u het kwaliteitsjaarplan 2024 van Woonlandschap De Leyhoeve.

LOC Waardevolle Zorg roept op: Kabinet, geef nu rust en ruimte voor de ouderenzorg van morgen

De ouderenzorg loopt vast door vergrijzing en ontgroening. Overal werken mensen en organisaties daarom samen om welzijn en zorg zelf te regelen. Aan het kabinet vragen we: geef rust en ruimte. Financieel en in regelgeving. Zodat we de kans hebben samen...

Brabantse ouderenzorgorganisaties roepen op: Politiek, werk samen met ons en de samenleving aan de uitdagingen in de ouderenzorg!

Waarom wordt er in verkiezingstijd zo weinig gesproken over de ouderenzorg, terwijl het aantal 80-plussers de komende jaren verdubbelt? Brabantse ouderenzorgorganisaties bieden perspectief.

Open Huis Zorgsuites De Leyhoeve Tilburg

Nieuwsgierig naar onze zorgsuites op onze mooie zorgvleugel? Kom op 18 december naar ons Open Huis bij De Leyhoeve in Tilburg.

Brabantse ouderenzorgorganisaties roepen op: Politiek, vertel het eerlijke verhaal!

Hoe kan het dat er in verkiezingstijd zo weinig realisme is over de ouderenzorg? De komende jaren verdubbelt het aantal 80-plussers. Brabantse ouderenzorgorganisaties maken zich zorgen en doen een oproep: houd bij het stemmen rekening met de toekomst van de ouderenzorg.

Leyhoeve Kerstfair

Vrijdag 15 december organiseren we de Leyhoeve Kerstfair. Er is van alles te beleven: kraampjes, workshops, activiteiten en muziek. Komt u ook gezellig langs?

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg November 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Bijeenkomsten LeyhoeveLeert

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan één van de volgende bijeenkomsten van LeyhoeveLeert. Iedere bijeenkomst staat een actueel thema centraal waarover we graag met elkaar in gesprek gaan.

Loading news...