Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Het laatste nieuws

Leerlandschap De Leyhoeve Groningen: hybride leren en werken in de praktijk

Leyhoeve Zorg aanwezig als gastspreker op Het Grootste Kennisfestival

Directeur/ Bestuurder Gré Wiskerke-Hulshof en Programmamanager Zorg Jory Elshout van Leyhoeve Zorg zijn uitgenodigd als gastspreker op Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Zij zullen dieper ingaan op de veranderaanpak van onze zorgverlening.

Leyhoeve Zorg meerjarenstrategie 2023-2026 ‘Samen meer mogelijk maken’

Met heel veel plezier en trots presenteren wij u onze meerjarenstrategie 2023-2026 ‘Samen meer mogelijk maken’. Tot stand gekomen door in gesprek te gaan met onder andere bewoners, familie, naasten, collega’s, collega’s uit de beweging Radicale vernieuwing zorg en samenwerkingspartners.

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg Mei 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Programmamanager Anders Werken in de Zorg Midden-Brabant | 24 – 28 uur

VV&T organisaties in de regio Midden-Brabant werken al meerdere jaren op allerlei vlakken samen. Om de gezamenlijke beweging richting anders werken in de zorg aan te jagen, zijn we op zoek naar een creatieve, doortastende, onafhankelijke en verbindende programmamanager.

Leyhoeve Lentefair Groningen

Woensdag 10 mei organiseren we de Leyhoeve Lentefair op onze locatie in Groningen. Er is van alles te beleven rondom eten & drinken, beauty & wellness, mode en muziek. Komt u ook gezellig langs?

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg April 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Sharon is bewust meer gaan werken, lees en beluister hier haar verhaal

Nieuwe publiekscampagne 'Wil je meer werken? Laat het merken!' van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van start.

Bewonerstevredenheid: De Leyhoeve verdient een mooie 8

Afgelopen december hebben we een bewonerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd op beide locaties van De Leyhoeve onder de bewoners die zorg ontvangen. Bewoners waarderen ons met een 8. Een cijfer waar wij zeer zeker trots op zijn!

Loading news...