Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Welkom bij De Leyhoeve in Tilburg Hier draait alles om genieten.

Welkom bij De Leyhoeve in Tilburg

Op een unieke locatie aan de rand van de stad Tilburg, direct grenzend aan het prachtig groene Leijpark, ligt Woonlandschap de Leyhoeve. Alles draait hier om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een zorgvraag of een fijne plek waar u heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren? U bent van harte welkom!

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & vieren

Actualiteiten

Meer nieuws

Brabantse ouderenzorgorganisaties roepen op: Politiek, werk samen met ons en de samenleving aan de uitdagingen in de ouderenzorg!

Waarom wordt er in verkiezingstijd zo weinig gesproken over de ouderenzorg, terwijl het aantal 80-plussers de komende jaren verdubbelt? Brabantse ouderenzorgorganisaties bieden perspectief.

Open Huis Zorgsuites De Leyhoeve Tilburg

Nieuwsgierig naar onze zorgsuites op onze mooie zorgvleugel? Kom op 18 december naar ons Open Huis bij De Leyhoeve in Tilburg.

Brabantse ouderenzorgorganisaties roepen op: Politiek, vertel het eerlijke verhaal!

Hoe kan het dat er in verkiezingstijd zo weinig realisme is over de ouderenzorg? De komende jaren verdubbelt het aantal 80-plussers. Brabantse ouderenzorgorganisaties maken zich zorgen en doen een oproep: houd bij het stemmen rekening met de toekomst van de ouderenzorg.