Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Welkom bij De Leyhoeve in Groningen Hier draait alles om genieten

Welkom bij De Leyhoeve in Groningen

Op een unieke locatie aan de rand van de stad Groningen, direct grenzend aan een mooi park en het water van het Oude Winschoterdiep, ligt Woonlandschap de Leyhoeve. Alles draait hier om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een zorgvraag of een fijne plek waar u heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren? U bent van harte welkom!

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & Vieren

Laatste nieuws

Meer nieuws

Leerlandschap De Leyhoeve Groningen: hybride leren en werken in de praktijk

Vanuit Actie Leer Netwerk zijn we één van de Koplopers als het gaat om ons leerlandschap. Donderdag 15 juni vertellen we u graag hoe wij vanuit het thema komen werken, blijven werken en anders werken dit vormgeven.

Bijeenkomst LeyhoeveLeert – Palliatieve zorg dinsdag 6 juni

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan één of meerdere bijeenkomsten van LeyhoeveLeert. Iedere bijeenkomst staat een actueel thema centraal waarover we graag met elkaar in gesprek gaan.

Leyhoeve Zorg aanwezig als gastspreker op Het Grootste Kennisfestival

Directeur/ Bestuurder Gré Wiskerke-Hulshof en Programmamanager Zorg Jory Elshout van Leyhoeve Zorg zijn uitgenodigd als gastspreker op Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Zij zullen dieper ingaan op de veranderaanpak van onze zorgverlening.