Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN “Sfeervol en gastvrij!”

Zaal huren Groningen

Bij De Leyhoeve in Groningen kun je terecht voor zaalverhuur die perfect aansluit bij jouw behoeften. De locatie nabij het centrum van Groningen biedt diverse zalen, variërend in grootte, die stuk voor stuk smaakvol zijn ingericht. Deze zalen zijn van alle gemakken voorzien en de unieke uitstraling en flexibiliteit van de ruimtes maken het mogelijk om een op maat gemaakt evenement te organiseren, of het nu voor een intieme groep is of een groot gezelschap.

Reserveren

Wilt u een zaal huren bij onze prachtige locatie?
Reserveren

Menu

Wilt u er ook iets bij eten? Neem een kijkje in ons menu
Bekijk het menu

Contact

Heeft u vragen over onze zalen? Neem gerust contact met ons op!
Contact

Feesten en partijen

Wil je een feest dat nog jarenlang het onderwerp van gesprek zal zijn? De Leyhoeve biedt de perfecte achtergrond. Gelegen in het centrum van Groningen, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor al je gasten. Onze zalen kunnen worden omgetoverd tot de perfecte feestlocatie voor jubilea, verjaardagen en meer. En dankzij onze uitgebreide cateringopties kan elk feest worden voorzien van heerlijke hapjes en drankjes.

perfecte locatie

Ook voor zakelijk bijeenkomsten

De Leyhoeve is niet alleen de ideale locatie voor feesten en partijen, maar ook voor zakelijke evenementen. Met zalen die uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, conferenties en congressen, kunnen wij elk zakelijk evenement faciliteren. Onze zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en we bieden diverse technische oplossingen aan op aanvraag.

Afscheid

Het leven kent zowel hoogtepunten als momenten van diepe reflectie en verdriet. Momenten van afscheid zijn inherent aan ons bestaan, en ze verdienen een respectvolle en serene omgeving. Bij De Leyhoeve begrijpen we de gevoeligheid van deze momenten.

Onze zalen zijn speciaal ingericht om een warme, respectvolle en rustige ambiance te bieden voor herdenkingsdiensten, condoleancebijeenkomsten en andere gerelateerde evenementen. Met discrete service, aandacht voor elk detail en een omgeving die rust en contemplatie uitnodigt, streven we ernaar om families en vrienden een ruimte te bieden waarin ze op een waardige manier afscheid kunnen nemen van hun dierbaren.

Verschillende mogelijkheden voor arrangementen

Elk evenement is uniek en dat begrijpen wij bij De Leyhoeve als geen ander. Daarom bieden we diverse arrangementen aan, van eenvoudige zaalverhuur tot complete pakketten inclusief catering en techniek. Zo zorgen we dat elk evenement, groot of klein, precies de juiste invulling krijgt.

geschikte zaal

Catering op maat

Een goede catering speelt een cruciale rol in het succes van elk evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, een jubileumfeest of een intieme herdenking, de juiste culinaire invulling kan het verschil maken. Bij De Leyhoeve streven we naar culinaire perfectie.

Ons cateringteam werkt nauw met je samen om een op maat gemaakt menu te creëren dat past bij de gelegenheid.

Van fingerfood en hapjes tot uitgebreide buffetten en diners, elk gerecht wordt met passie en vakmanschap bereid. Met een focus op verse, lokale ingrediënten en een breed scala aan culinaire stijlen, zorgen we ervoor dat het eten niet alleen heerlijk smaakt, maar ook past bij de sfeer van je evenement.

Technische faciliteiten op aanvraag

In een wereld die steeds digitaler wordt, is de technische invulling van evenementen cruciaal. Of je nu een presentatie wilt geven, een webinar wilt hosten of live muziek als onderdeel van je evenement hebt, bij De Leyhoeve hebben we de technische expertise in huis om dit mogelijk te maken. Ons horeca team staat voor je klaar om te adviseren over de beste oplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Van geavanceerde geluidssystemen, verlichtingsopstellingen tot videoprojectie en meer. We hebben de nieuwste apparatuur en kennis om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. En met onze hands-on aanpak zorgen we ervoor dat je technische wensen tot in de puntjes worden uitgevoerd, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je evenement.

Bereikbaarheid en parkeren

Met een directe verbinding vanuit het trein- en busstation naar het stadscentrum pal naast De Leyhoeve, is de locatie in Groningen gemakkelijk toegankelijk met het openbaar vervoer. Denkt u eraan om uw vergadering, feest of evenement te combineren met een buitenactiviteit of een uitje in de stad? De nabijgelegen parken en omgeving zijn perfect voor ontspannende wandel- of fietstochten. Bovendien liggen de bioscoop en het Euroborg voetbalstadion binnen goede bereikbaarheid. En in slechts 10 minuten fietsen bevindt u zich in het levendige hart van Groningen.

locatie huren

Zaal reserveren

Interesse om een zaal te reserveren bij De Leyhoeve? We adviseren je graag over de beste opties voor jouw evenement. Neem contact met ons op via e-mail voor meer informatie en om je reservering te bevestigen.

De Leyhoeve: de perfecte evenementenlocatie

Als je op zoek bent naar de ultieme evenementenlocatie in Groningen, dan eindigt je zoektocht bij De Leyhoeve. Met onze veelzijdige grote zalen, uitstekende faciliteiten en persoonlijke service, zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de oneindige mogelijkheden. Tot snel!