Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Kookworkshops bij De Leyhoeve "Gezellig samen koken en eten."

Kookworkshops

Samen koken, samen eten maar ook een gedegen uitleg over de kookculturen, de producten, de presentatie en bereidingswijzen: Leerzaam en lekker! Onder het genot van een drankje met wat lekkers volgt uitleg over het thema en hetgeen we gaan klaarmaken. Dan binden we de schorten voor en gaan we – in groepjes – onder deskundige begeleiding koken. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend verse producten van de hoogste kwaliteit.

Met onze verschillende kookworkshops bieden wij voor ieder wat wils. Onze standaard arrangementen zijn ideaal voor groepen en teambuilding, maar ook bieden we een aantrekkelijk ‘Aanschuifprogramma’ (met wisselende thema’s) voor mensen die graag separaat – of bijvoorbeeld samen met een vriend/vriendin – willen deelnemen aan een kookworkshop. En heeft u bijzondere wensen? Wij verzorgen ook workshops op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

4-gangen seizoensarrangement

Wenst u een geheel avondvullend programma op culinair hoger niveau, waarbij het u aan niets mag ontbreken? Kies dan bijvoorbeeld voor ons 4-gangen seizoensarrangement onder leiding van een van onze professionele koks.

Programma
Na een ontvangst met een feestelijk glas Prosecco, en passend tafelgarnituur, krijgt u uitleg over het menu dat u met elkaar gaat bereiden.

Vervolgens gaat u onder deskundige begeleiding aan de slag in onze Pizzeria welke voor u is ingericht als workshopruimte. Als team bereidt u het hele menu. Tijdens het koken is er voldoende tijd om tussendoor een wijntje te drinken of gezellig met elkaar te kletsen. Voor het diner verzorgen wij een sfeervol gedekte tafel in de ruimte aangrenzend aan de Pizzeria. Liever plaatsnemen in onze Brasserie? Ook dit is uiteraard mogelijk.

Voor een zo informeel mogelijke invulling van u avond maken wij het u graag gemakkelijk en zal de keukenbrigade de laatste hand leggen aan de opmaak van de gerechten. Het programma wordt afgesloten met koffie, thee en bonbons.

Gedurende het 4 uur durende programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen met de meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen, Hertog Jan tapbier en een exclusieve selectie van onze huiswijnen. Tevens is tafelwater inbegrepen

Vanaf €75,00 per persoon

Duur: 4 uur
Deelnemers per workshop: 8-12 personen
De workshop is te verzorgen van dinsdag tot en met donderdag. Op vrijdagen en zaterdagen in overleg.