Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Het laatste nieuws

Programma Week van de Radicale Vernieuwing bekend!

Deze week vindt de Week van de Radicale Vernieuwing plaats. Maandag staat helemaal in het teken van de beweging Radicale vernieuwing zorg in het verpleeghuis en thuis. Natuurlijk zjin wij erbij.

Vacatures cliëntenraad

Binnen ons woonlandschap zijn we per direct op zoek naar nieuwe leden voor de cliëntenraad. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Dinsdag 15 november: Open huis Zorgsuites Leyhoeve Groningen

Nieuwsgierig naar onze zorgsuites op onze bijzondere zorgvleugel? Kom op 15 november naar het open huis bij De Leyhoeve in Groningen.

Terugkijken op een fantastische zomer

De herfst: een mooi moment om terug te kijken op een fantastische zomer. Bij de Leyhoeve stond deze in het teken van veel leuke activiteiten die we voor onze bewoners op de zorgafdeling georganiseerd hebben.

Samen het Potentieel Pakken: over de inzet van kennis, talent en ervaring

Samen aan de slag met thema’s als contractgrootte, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. En samen in gesprek over wat onze zorgcollega's nodig hebben om een goede en bewuste keuze te maken over zijn/haar contractgrootte.

Week van de Ontmoeting

Vandaag, donderdag 29 september, begint de Week van de Eenzaamheid. Bij De Leyhoeve noemen we deze week de Week van de Ontmoeting. De week duurt tot en met donderdag 6 oktober en tijdens deze week staan ontmoeting en verbinding centraal.

Interview zorgspecial NoordZ Dagblad van het Noorden: ‘Bewoners zo lang mogelijk de regie over eigen leven bieden’

"Het gaat hier niet om zorg, het gaat hier vooral om het leven. En mocht er zorg nodig zijn, dan is het er." De Leyhoeve is een woonlandschap voor 55-plussers en biedt werkelijk alles onder één dak.

Schrijf je nu in voor de webinar ‘Langer thuiswonen met dementie kàn’

Wil je graag alles leren over prikkelverwerking zodat langer thuiswonen met dementie mogelijk wordt? Op dinsdag 27 september en donderdag 13 oktober organiseert Stichting Regie op Dementie een webinar met als thema 'Langer thuiswonen met dementie kàn'.

Kwaliteitsverslag Leyhoeve Zorg 2021 online!

Met veel plezier publiceren wij het kwaliteitsverslag 2021 van Leyhoeve Zorg. Opgezet vanuit onze kernwaarden laat het verslag zien hoe we in 2021 hebben gewerkt aan de kwaliteit van zorg.

Loading news...