Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Het laatste nieuws

Publicatie Jaarverslag 2023

Met veel plezier publiceren wij het jaarverslag van Leyhoeve Zorg over 2023. Opgezet vanuit onze kernwaarden en ambities beschrijven we op welke manier we in 2023 hebben gewerkt aan de kwaliteit van zorg.

Opbrengst Leyhoeve Lentefair: €857,70 voor de Maripaan Groep met bestemming het Ronald McDonald huis

Op vrijdag 17 mei vond de tweede editie plaats van de Leyhoeve Lentefair. En wat was het gezellig! De opbrengst van Rad van Fortuin heeft een prachtig bedrag opgeleverd voor het Ronald McDonald huis.

Leyhoeve Lentefair

Vrijdag 17 mei organiseren we de Leyhoeve Lentefair. Er is van alles te beleven rondom eten & drinken, beauty & wellness, mode en muziek. Komt u ook gezellig langs?

Nieuwe website Brasserie en Pizzeria De Leyhoeve Groningen

Een frisse, nieuwe website voor levensgenieters in Groningen. Heerlijk ontspannen genieten van regionale smaken, lekkere wijnen en onze welbekende persoonlijke Leyhoeve gastvrijheid.

Vacatures cliëntenraad

Binnen ons woonlandschap zijn we per direct op zoek naar nieuwe leden voor de cliëntenraad. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Kwaliteitsjaarplan 2024

Met veel plezier presenteren we u het kwaliteitsjaarplan 2024 van Woonlandschap De Leyhoeve.

Opbrengst Leyhoeve Kerstfair: €1591,68 voor de Wensambulance Noord-Nederland

Op vrijdag 15 december vond de eerste editie plaats van de Leyhoeve Kerstfair. En wat was het gezellig! De opbrengst van Rad van Fortuin heeft een prachtig bedrag opgebracht voor de Wensambulance Noord-Nederland.

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg December 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Leyhoeve Kerstfair

Vrijdag 15 december organiseren we de Leyhoeve Kerstfair. Er is van alles te beleven: kraampjes, workshops, activiteiten en muziek. Komt u ook gezellig langs?

Loading news...