Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Het laatste nieuws

Bijeenkomst LeyhoeveLeert – Palliatieve zorg dinsdag 6 juni

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan één of meerdere bijeenkomsten van LeyhoeveLeert. Iedere bijeenkomst staat een actueel thema centraal waarover we graag met elkaar in gesprek gaan.

Leyhoeve Zorg aanwezig als gastspreker op Het Grootste Kennisfestival

Directeur/ Bestuurder Gré Wiskerke-Hulshof en Programmamanager Zorg Jory Elshout van Leyhoeve Zorg zijn uitgenodigd als gastspreker op Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Zij zullen dieper ingaan op de veranderaanpak van onze zorgverlening.

Leyhoeve Zorg meerjarenstrategie 2023-2026 ‘Samen meer mogelijk maken’

Met heel veel plezier en trots presenteren wij u onze meerjarenstrategie 2023-2026 ‘Samen meer mogelijk maken’. Tot stand gekomen door in gesprek te gaan met onder andere bewoners, familie, naasten, collega’s, collega’s uit de beweging Radicale vernieuwing zorg en samenwerkingspartners.

Opbrengst Leyhoeve Lentefair: €969,20 voor de Voedselbank Groningen

Op woensdag 10 mei vond de eerste editie plaats van de Leyhoeve Lentefair. En wat was het gezellig! De opbrengst van Rad van Fortuin heeft heen prachtig bedrag opgebracht voor de Voedselbank Groningen.

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg Mei 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Informatiemiddag Zorg met Technologie Woensdag 17 mei 2023

Maak kennis met zorgtechnologie en kom vrijblijvend een kijkje nemen tijdens onze informatiemiddag aankomende woensdag 17 mei tussen 14.00u en 16.00u. We heten u van harte welkom!

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg April 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Leyhoeve Lentefair

Woensdag 10 mei organiseren we de Leyhoeve Lentefair. Er is van alles te beleven rondom eten & drinken, beauty & wellness, mode en muziek. Komt u ook gezellig langs?

Sharon is bewust meer gaan werken, lees en beluister hier haar verhaal

Nieuwe publiekscampagne 'Wil je meer werken? Laat het merken!' van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van start.

Loading news...