Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Vergaderren bij De Leyhoeve “Sfeervol en gastvrij!”

Vergaderruimte Groningen

Bent u op zoek naar een inspirerende, goed uitgeruste vergaderruimte in Groningen? Maak kennis met De Leyhoeve. Dit bijzondere woonconcept voor 55-plussers heeft ook verschillende vergaderruimtes die ideaal zijn voor zowel kleinere vergaderingen als grotere evenementen. Met zijn centrale ligging in de prachtige stad Groningen, biedt De Leyhoeve een mix van functionaliteit, comfort en sfeer die vergaderen tot een unieke ervaring maakt.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Unieke vergaderruimte Groningen

Gelegen in het bruisende Groningen, gemakkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, biedt de Leyhoeve een unieke vergaderlocatie met een vleugje historie. Op een steenworp afstand van het centraal station, Groninger Museum en de Nieuwe Markt, is het een prachtige locatie om even te ontspannen na een productieve vergadering.

 

unieke vergaderlocatie

Catering en technische faciliteiten op aanvraag

Onze vergaderruimte in Groningen is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Draadloos internet is aanwezig in alle ruimtes en we bieden ook andere technische faciliteiten op aanvraag. Verlangt u naar een lekkere lunch tijdens uw vergadering? Onze catering service staat klaar om u te voorzien van verse en smaakvolle gerechten.

Waarvoor kunt u onze vergaderruimtes huren?

Vergaderingen

Geniet van de rust en inspiratie van onze vergaderruimtes in het hart van de stad Groningen. Elk van onze inspirerende vergaderruimtes is voorzien van hoogwaardige faciliteiten om uw vergadering zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bovendien biedt onze perfecte locatie in Groningen gemakkelijke toegang tot lokale restaurants en het openbaar vervoer, waardoor uw vergadering niet alleen productief, maar ook plezierig zal zijn.

Conferenties

Organiseer uw conferenties in onze vergaderruimte. Met uitstekende faciliteiten en een prachtige locatie, dragen we bij aan het succes van uw evenement. Ons toegewijde team staat klaar om te helpen met het plannen en uitvoeren van uw conferentie, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is - het creëren van een impactvolle en gedenkwaardige ervaring voor uw deelnemers.

Trainingen

Op zoek naar een ruimte voor een training? Wij bieden flexibele ruimtes voor zowel grote als kleine groepen, compleet met alle benodigde faciliteiten. Onze moderne vergaderruimtes, voorzien van alle benodigde functionaliteiten, bieden alles wat u nodig heeft voor een succesvolle trainingssessie. Technische workshop, creatieve brainstormsessies of een teambuildingevenement, bij De Leyhoeve in Groningen bent u verzekerd van een passende en inspirerende ruimte.

Congressen

Voor het organiseren van inspirerende congressen is onze grote zaal in De Leyhoeve de ideale keuze. De zaal is zowel ruim als uitnodigend, en uitgerust met alle nodige voorzieningen om uw congres te laten slagen. Ons professionele en ervaren team staat voor u klaar om elk aspect van uw evenement soepel te laten verlopen, van technische ondersteuning tot catering. Bovendien zorgt de centrale ligging van De Leyhoeve ervoor dat uw gasten de mogelijkheid hebben om na het congres de schoonheid en levendigheid van Groningen te ontdekken.

prachtige locatie

Reserveer een ruimte

Reserveren is eenvoudig en kan in enkele eenvoudige stappen. Wij leiden u graag door onze vergaderruimtes rond. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de faciliteiten die onze zalen te bieden hebben. Neem daarom vandaag nog contact op via deze link en vraag een rondleiding of offerte aan. Tot snel!

Meer dan alleen wonen bij de Leyhoeve

Als onderdeel van ons unieke woonconcept voor 55-plussers, is de vergaderruimte een uitbreiding van onze filosofie van leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Niet alleen kunt u bij ons heerlijk wonen, maar ook vergaderen in één van de meest inspirerende vergaderlocaties in Groningen.

Na een intensieve vergadering, kunt u genieten van een kop koffie of een diner in één van onze sfeervolle restaurants. Of bezoek de Grote Markt, slechts op korte afstand van onze locatie. Voor bezoekers van buiten de provincie Groningen, biedt het nabijgelegen Best Western Hotel een comfortabel verblijf. Alles wat u nodig heeft voor een productieve vergadering en een ontspannen verblijf is hier aanwezig.