Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Zorghotel Groningen Waar Zorg en Comfort Samenkomen

Zorghotel Groningen

Naar een zorghotel in Groningen hoeft u niet verder te zoeken. Kortdurende zorg- en verblijfplaatsen in de hoedanigheid van zorghotelsuites vindt u bij De Leyhoeve. De Leyhoeve biedt een oplossing in de vorm van Eerstelijnsverblijf (ELV). Wij beschikken over vijf hotelsuites die voornamelijk bestemd zijn voor ouderen vanaf 55+.

Eerstelijnsverblijf (ELV)

Eerstelijnsverblijf (ELV) wordt gedekt door de basisverzekering onder de Zorgverzekeringswet (Zvw). Een belangrijk detail om te weten is dat er geen eigen bijdrage voor ELV is, maar dat u wel rekening moet houden met een eigen risico. Dit eigen risico wordt elk jaar opnieuw vastgesteld, en afhankelijk van de voorwaarden van uw zorgverzekering, heeft u mogelijk een andere afspraak gemaakt omtrent dit bedrag, zoals het vrijwillig opnemen van een hoger eigen risico.

Wanneer komt u precies in aanmerking voor vergoeding vanuit de Zvw voor ELV? Er zijn een paar cruciale voorwaarden waaraan moet worden voldaan:

  1. Uw zorgverzekeraar moet een lopend contract hebben met De Leyhoeve.
  2. Het is essentieel dat uw verblijf in De Leyhoeve medisch noodzakelijk is.
  3. De zorg die u nodig heeft, kan thuis niet veilig en/of verantwoordelijk worden verstrekt door een huisarts, specialist ouderengeneeskunde of arts voor verstandelijk gehandicapten.

Zorghotel

Ons Zorghotel is de ideale plek voor wie tijdelijke extra zorg en ondersteuning nodig heeft. Bewoners behouden hier zelf de controle, terwijl ze steeds kunnen rekenen op een deskundig zorgteam dat klaarstaat om te helpen. Op deze pagina ontdekt u alles wat u moet weten over ons zorghotel. Lees dus zeker verder voor meer informatie!

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Altijd specialistische zorg aanwezig

In De Leyhoeve Groningen is elk individu uniek en we hebben ervaren dat de zorgbehoeften sterk kunnen verschillen. Om deze reden streven wij ernaar om gespecialiseerde zorg te bieden die specifiek is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Palliatieve zorg, tijdelijke zorg of een somatische zorgvraag? Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u behoefte aan revalidatietherapieën, gespecialiseerde medische behandelingen of intensieve zorgtrajecten? Ons ervaren team van professionals staat voor u klaar om ondersteuning te bieden.

Om de bewoners begeleiding en gezelschap te bieden staat ons deskundig zorgteam paraat. Onze aanpak is interdisciplinair: uw huisarts, fysiotherapeut en eventuele andere specialisten werken nauw samen om u de best mogelijke zorg te bieden bij fysieke zorgvragen. Communicatie is bij ons van essentieel belang. Wij houden u en uw naasten continu op de hoogte van uw voortgang en zorgen ervoor dat uw zorgplan steeds wordt bijgesteld naar uw evoluerende behoeften. Daarnaast investeren we voortdurend in de opleiding van ons deskundige zorgteam en in geavanceerde medische technologieën, zodat u altijd toegang heeft tot de nieuwste en meest effectieve behandelmethodes.

Is verblijf zonder medische indicatie ook mogelijk

Deze mogelijkheid staat zeker open. Indien u ervoor kiest om op eigen initiatief, dus zonder een medisch advies van uw huisarts, een Zorghotel Suite te gebruiken, dan vergoeden veel zorgverzekeringen een groot deel van deze kosten. De zorgkosten worden over het algemeen vanuit de basisverzekering gedekt. De kosten voor het verblijf en eventuele extra servicepakketten worden echter meestal via een aanvullende verzekering afgehandeld. Hoeveel er precies vergoed wordt, hangt af van uw zorgverzekeraar, of er een contractuele overeenkomst met hen is en de specifieke keuze van uw polis. Voor een nauwkeurige kostenoverzicht en berekening, raden we u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

lichamelijke zorgvraag

Vraag een rondleiding aan

Een bezoek brengen aan De Leyhoeve in stad Groningen is de ideale manier om de warmte en gastvrijheid, evenals de uitgebreide faciliteiten van ons zorghotel in Groningen te ontdekken. Wij nodigen u graag uit om zelf langs te komen en de bijzondere sfeer van ons zorghotel te ervaren.

Gedurende uw rondleiding heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen en krijgt u een duidelijk beeld van onze aanpak in het waarborgen van de zorg en het welzijn van onze gasten. U krijgt ook een impressie van het dagelijks leven hier. Dit geeft u de kans om zelf te voelen hoe het is om in onze zorgsuites te verblijven, de kwaliteit van onze service te ervaren, onze wellnessfaciliteiten te bekijken en de warme interacties tussen onze bewoners en personeel te zien.

Neem contact met ons op om uw persoonlijke rondleiding vandaag nog in te plannen!

Eén uur zorg per dag in het zorghotel in Groningen

Voor een aantrekkelijk tarief verblijft u in ons zorghotel in Groningen. Hier ontvangt u één uur zorg per dag. Mocht er meer zorg nodig zijn, dan kan dit extra worden ingekocht. Daarnaast ontvangt u ook:

  • Koffie en thee
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Overige versnaperingen

U kunt daarnaast ook gebruikmaken van de huiskamers en deelnemen aan de activiteiten die hier worden georganiseerd. Ook bent u van harte welkom in het medisch centrum en de fysiotherapiepraktijk.

Geniet van ruimte en rust in en rondom het complex

Wij begrijpen dat u wilt genieten van rust en ruimte tijdens uw verblijf in ons zorghotel in Groningen. De Leyhoeve ligt in een bruisende omgeving, vlak naast de Euroborg. U bereikt het centrum van de stad via het tegenovergelegen station, terwijl u verblijft in een groene en rustige buurt.

Stel uw vraag online of bel voor meer informatie

Verblijft u binnenkort tijdelijk in ons duurzame en aardbevingsbestendig zorghotel in Groningen? Voor vragen over onze faciliteiten, het eten en drinken, het complex of voor overige vragen vult u het online contactformulier in. Heeft u liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? In dat geval bereikt u ons via 050 – 206 92 92. Ontdek ook onze sfeervolle vergaderruimtes en mogelijkheden tot zaalverhuur.

Zorghotel in de provincie Groningen

Ons zorghotel in Groningen biedt een combinatie van zorg en comfort. Dit zorghotel is ideaal voor mensen die tijdelijke zorg nodig hebben of een pauze wensen van hun dagelijks leven. Het biedt persoonlijke aandacht en zorg op maat in een veilige en comfortabele omgeving. Geschikt voor herstel na operaties, ziekenhuisverblijf, of voor ontspanning, De Leyhoeve heeft een modern appartement en vriendelijk personeel. Gasten genieten hier van zowel privacy als gemeenschappelijke ruimtes voor sociale interactie. Dit maakt De Leyhoeve een ideale plek voor herstel, ontspanning en het genieten van een gemeenschapsgevoel.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.

De Leyhoeve: meer dan alleen wonen

De Leyhoeve Groningen is een unieke combinatie van luxe, comfort en zorg, wat resulteert in een uitzonderlijke woon- en leefervaring. Er is een divers aanbod van eet- en drinkgelegenheden, zoals een elegant restaurant, een hedendaagse brasserie, een uitnodigend terras, een pizzeria en een intieme bar, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en ontspannen samenzijn.

Voor bewoners met specifieke zorgbehoeften of een somatische zorgvraag zijn er zorgsuites die veiligheid en comfort bieden, ondersteund door een professioneel zorgteam dat dag en nacht beschikbaar is. Het complex bevat ook goed uitgeruste vergaderzalen, geschikt voor zowel professionele als privéaangelegenheden. De ruime appartementen voor senioren zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & Vieren