Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN “Sfeervol en gastvrij!”

Vergaderruimte Groningen

Voor wat voor gelegenheid bent u op zoek naar zaalverhuur in Groningen? Zowel een grote als kleine zaal staat voor u ter beschikking bij De Leyhoeve. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden op het gebied van zaalverhuur, catering en bijpassende arrangementen als u contact met ons opneemt.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Zaalverhuur in Groningen voor verschillende gelegenheden

Wij luisteren graag naar uw wensen met betrekking tot zaalverhuur in Groningen. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende gelegenheden:

  • Borrels
  • Condoleances
  • Recepties
  • Feesten en partijen

365 dagen per jaar geopend

Naast dat u uw evenement kunt organiseren in een van onze zalen, heten wij u ook van harte welkom in onze Brasserie. Geniet van een luxe lunch of diner met uw partner, uw kinderen of de hele familie. De Brasserie is 365 dagen per jaar geopend van 09.00 uur tot 23.00 uur.

Neem online contact met ons op of bel

Wilt u meer weten over onze zaalverhuur in Groningen en de mogelijkheden op het gebied van catering en bijpassende arrangementen? Of wilt u een vergaderruimte huren en uw bijeenkomst combineren met heerlijk eten en drinken? Neem contact met ons op via het online contactformulier of bel voor direct contact naar 050 – 206 92 92. Wij denken graag met u mee en bieden u altijd een voorstel op maat.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.