Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Thuiszorg Groningen Dé ideale vorm van zorg!

Thuiszorg Groningen

Thuiszorg in Groningen is dé ideale vorm van zorg wanneer u ouder wordt en/of last krijgt van uw gezondheid. U ontvangt extra ondersteuning in uw eigen huis. Dat kan gaan om korte of langdurige zorg. Meer weten over thuiszorg bij De Leyhoeve? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Wanneer heeft u recht op thuiszorg?

Het verkennen van de mogelijkheden voor thuiszorg is een belangrijke stap. Daarom wordt dit proces met zorg en aandacht benaderd. Allereerst krijgt u het bezoek van een vriendelijke en deskundige wijkverpleegkundige, die persoonlijk bij u thuis komt. Tijdens dit bezoek wordt er een open gesprek gevoerd waarin uw persoonlijke situatie en behoeften centraal staan.

De wijkverpleegkundige zal met een scherp oog voor detail, inventariseren welke specifieke zorg u nodig heeft. Dit proces, dat ‘indiceren’ genoemd wordt, is als het opstellen van een persoonlijk zorgplan, waarbij uw wensen en behoeften de hoofdrol spelen.

De wijkverpleegkundige neemt ook de beslissing wie het beste deze zorg kan leveren. Afhankelijk van wat er nodig is, varieert dit van gespecialiseerde zorg door de wijkverpleegkundige zelf tot ondersteuning door een verzorgende. Dit alles wordt gedaan met het doel om u de beste en meest passende zorg te bieden, zodat u comfortabel en veilig in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Onze brochure

Zorg in natura

Bij De Leyhoeve is het mogelijk om Zorg in Natura (ZIN) te ontvangen. Dit is een regeling die het allemaal net wat makkelijker maakt. Wat betekent dit voor u? U ontvangt de benodigde zorg vanuit De Leyhoeve, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over facturen of betalingen voor de zorg die wij bieden.

De Leyhoeve heeft de handen ineen geslagen met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Wij hebben met elk van hen een contract afgesloten. Uw zorgverzekeraar neemt de verantwoordelijkheid op zich om de kosten rechtstreeks aan De Leyhoeve te voldoen. Op deze manier wordt u maximaal ontzorgd.

emile thuiszorg

Onze thuiszorg basisdiensten

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging vormt een belangrijke basisdienst binnen de thuiszorg, waarbij het welzijn en comfort van de cliënt centraal staan. Deze vorm van zorg omvat dagelijkse activiteiten die individuen helpen bij het behouden van hun persoonlijke hygiëne en zelfstandigheid in hun vertrouwde thuisomgeving. Voorbeelden van persoonlijke verzorging zijn hulp bij het douchen of baden, aankleden, haar- en gebitsverzorging, en ondersteuning bij het aan- en uittrekken van steunkousen. Ook zaken als hulp bij het eten, het toedienen van medicatie, en begeleiding bij het gebruik van hulpmiddelen behoren tot deze categorie.

Verpleging

Deze zorgvorm gaat een stap verder dan de alledaagse persoonlijke verzorging en richt zich op medische procedures en behoeften. Voorbeelden van verpleegkundige taken in de thuiszorg zijn het toedienen van injecties, wondverzorging en -controle, het verzorgen van katheters of stoma’s, en het monitoren van vitale functies zoals bloeddruk en bloedsuikerspiegel.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is erop gericht om cliënten te ondersteunen in hun dagelijkse leven. Deze vorm van begeleiding varieert van huishoudelijke hulp zoals schoonmaken en boodschappen doen, tot het bieden van een luisterend oor en emotionele steun. Deze aanpak draagt bij aan het verbeteren van de algehele levenskwaliteit van de cliënt en ondersteunt uw welzijn op alle vlakken.

stad groningen

In Groningen, zorg op maat, in je eigen appartement

Bij De Leyhoeve in Groningen bieden we zorg thuis op maat, in het comfort van uw eigen appartement. Een perfecte combinatie van zelfstandigheid en ondersteuning. Met een focus op uw individuele behoeften, leveren onze gespecialiseerde zorgteams diensten variërend van persoonlijke verzorging tot complexe verpleging. De beste zorg in uw vertrouwde huishouden.

Meer informatie

Leyhoeve Groningen, meer dan alleen wonen

Bij De Leyhoeve in Groningen draait het niet alleen om woonvoorzieningen en thuiszorg. We bieden een breed spectrum aan diensten en faciliteiten. Naast diverse zorgafdelingen, bieden we zowel comfortabele zorgsuites voor intramurale zorg als thuiszorg en dagopvang voor extra ondersteuning.

Voor culinaire liefhebbers is er een uitgebreid aanbod in onze horecagelegenheden. Van een gezellige brasserie en een elegant restaurant tot een sfeervolle pizzeria, er is voor ieder wat wils. Ook aan de kleintjes is gedacht met de mogelijkheid voor het organiseren van kinderfeestjes.

Voor zakelijke en sociale evenementen biedt De Leyhoeve de perfecte setting met onze verhuurbare vergaderzalen. Ideaal voor zakelijke meetings, feesten, congressen, meerdaagse trainingen of zelfs afscheidsbijeenkomsten. Nieuwsgierig naar alle opties die wij bieden? Ontdek ze op onze website.

Contact opnemen

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & Vieren