Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eten & drinken in De Leyhoeve “Kom gezellig binnen!”

Terras en restaurant geopend
Dagelijks 10.00 – 20.00 uur
(keuken open vanaf 12.00 uur)

Menukaart

Bestel voor thuis!
Thuis genieten van onze verse pizza’s en heerlijke snacks?
Dat kan iedere vrijdag, zaterdag en zondag!
Afhalen is op deze dagen mogelijk tussen 12.00 en 20.00 uur.

Ontdek onze horeca

Bij De Leyhoeve draait alles om genieten, ook op culinair gebied. Daarvoor beschikken wij over diverse horecagelegenheden: voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor iedereen. Samen met uw familie, vrienden of collega’s bent u van harte welkom in onze sfeervol ingerichte Brasserie. Of bij mooi weer buiten op het prachtige terras!

Pizza + Drankje + Bioscoop € 22,50

  • Brasserie
  • Pizzeria Il Forno
  • Bar & Lounge
  • Bruin Café

DAGELIJKS GEOPEND 10.00 – 20.00 uur
(keuken open vanaf 12.00 uur)

Kom gezellig langs in de sfeervolle Brasserie: een vers kopje koffie met iets lekkers erbij of een heerlijke lunch of diner. Iets te vieren? Kies dan voor de high-tea of brunch, geheel ingevuld naar uw wens!

De Brasserie is een warm en modern ingericht à la carte restaurant geïnspireerd door de Bourgondische keuken. Op de kaart treft u zowel seizoensgebonden gerechten als heerlijke klassiekers.

Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het sfeervolle terras met uitzicht op het Oude Winschoterdiep.

Menukaart Afhaalmenu

"De smaakvolle gerechten en de gezellige sfeer verrassen ons steeds weer."

OPEN: VR | ZA | ZO 12.00 – 20.00 uur
(ook voor afhalen)

Zin in een lekkere verse pizza? Welkom bij Pizzeria Il Forno; een stukje Italië in Groningen!

Al onze pizza’s worden bereid met verse ingrediënten en gebakken in een originele gasgestookte steenoven. Heeft u speciale (dieet-)wensen of allergie? Vertel het ons en wij houden er rekening mee!

De pizza-keuken is geopend van vrijdag t/m zondag tussen 12.00 tot 20.00 uur.

Menukaart Afhaalmenu

 

Bioscoopdeal
Een gezellig naar de bioscoop en vooraf genieten van een heerlijke pizza met drankje naar keuze?

Pizza + Drankje + Bioscoop € 22,50


Pizza bakken met uw (klein)kinderen

Kinderen zijn bij Il Forno zelf de chef! Onder begeleiding van een professionele kok kunnen jonge gasten een eigen pizza bakken (vanaf € 5,25 per kind). Ook leuk voor een kinderfeestje!

Kinderfeestje
"Pizza zoals bij de echte Italiaan!"

BAR & LOUNGE TIJDELIJK GESLOTEN

Heerlijk ontspannen met een krantje, goed boek, of gewoon gezellig bijkletsen? Dat kan in de klassiek ingerichte lounge of aan de gezellige bar.

Geniet ook van de lekkerste koffiespecialiteiten, vele soorten thee, een stukje gebak of in de middag van een glas wijn, bier of fris met hartige versnapering. Wij ontmoeten u graag!

Vanaf 28 april 2021 zijn onze terrassen weer geopend tussen 12.00-18.00 uur en kunt u genieten van een nieuwe kaart!

"Welkom thuis!"

BRUIN CAFÉ TIJDELIJK GESLOTEN

Het Bruin Café is een authentieke plek waar u de krant leest of een kaartje legt. Ook een professionele biljarttafel ontbreekt niet. De biljartclub is hier dan ook regelmatig te vinden voor een serieus potje biljart.

Geniet in het Bruin Café van een gezellige borrel met bijvoorbeeld een goed glas wijn, (speciaal)bier of een heerlijk glaasje fris. Een lekkere hartige versnapering erbij? Kijkt u hiervoor op onze borrelkaart. Graag tot ziens!

"Een plek waar we altijd gezellig samen komen."

Ook bij De Leyhoeve

Speciale gelegenheden

Kinderfeestjes

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau of een relatiegeschenk? Met een Leyhoeve Lunch & Diner Cheque maakt u iedereen blij! De cadeaubonnen met een waarde vanaf €25,- zijn te besteden in de horecagelegenheden en verkrijgbaar bij de receptie.

Bereikbaarheid & Parkeren

Met een trein- en busstation met directe lijn naar het centrum voor de deur, is De Leyhoeve Groningen uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Ook de bioscoop en het Euroborg voetbalstadion liggen om de hoek, en het is slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Groningen.

Wilt u uw lunch of diner afsluiten met een heerlijke wandeling? Dat kan vanuit het direct aangrenzende park langs het Oude Winschoterdiep.

 

Laatste nieuws

Zaterdag 26 juni: Open huis Zorgsuites Groningen

Comfortabel wonen met 24/7 intensieve en liefdevolle zorg in een beschermde omgeving? Op zaterdag 26 juni aanstaande organiseert Woonlandschap de Leyhoeve in Groningen een Open huis voor haar Zorguites. Bel 050 206 92 92 en reserveer uw bezoektijd, zo vermijden we...

De Leyhoeve bij RTLZ

De uitzending waarin De Leyhoeve aan bod komt gaat over ouderenzorg; de trends naar de toekomst evenals de vraag en verandering hierin. Omdat wij een unieke woonvorm aanbieden voor senioren - een combinatie van comfortabel wonen met een passende zorginvulling en...

Terras weer open!

Vanaf 28 april 2021 zijn onze terrassen weer geopend tussen 12.00-18.00 uur en kunt u genieten van een nieuwe kaart. U bent van harte welkom!

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & Vieren