Locaties

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eten en drinken in De Leyhoeve "Kom gezellig binnen!"

Ontdek onze horeca

Bij De Leyhoeve draait alles om genieten, ook op culinair gebied. Daarvoor beschikken wij over diverse horecagelegenheden – voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor iedereen; bewoners, vrienden en familie van bewoners, passanten en zakelijke gasten. En bij lekker weer heeft u de keuze uit 2 zeer sfeervolle terrassen! Wij zijn dagelijks geopend tussen 9.00 en 22.00 uur. U bent van harte welkom!

Januari en februari: Pizza & Drankje € 12,50

Bovenstaande actie is geldig in januari en februari 2020 op maandag, dinsdag en woensdag. U kunt kiezen uit alle pizza’s van de kaart i.c.m. een glas Hertog Jan tabbier, huiswijn of frisdrank.

  • Brasserie
  • Pizzeria Il Forno
  • Bar & Lounge
  • Bruin Café

Kom gezellig langs in de sfeervolle Brasserie: een vers kopje koffie met iets lekkers erbij of een heerlijke lunch of diner. Iets te vieren? Kies dan voor de high-tea of brunch, geheel ingevuld naar uw wens!

De Brasserie is een warm en modern ingericht à la carte restaurant geïnspireerd door de Bourgondische keuken. Naast een wisselend 2-, 3- of 4-gangen verrassingsmenu van de Chef, staan er op de kaart seizoensgebonden en heerlijke klassiekers.

Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het sfeervolle terras met uitzicht op het Oude Winschoterdiep.

Lunch  Diner

"De smaakvolle gerechten en de gezellige sfeer verrassen ons steeds weer."

Zin in een lekkere verse pizza, rijkgevulde Italiaanse salade, soep of pasta? Welkom bij Pizzeria Il Forno; een stukje Italië in Groningen!

Al onze pizza’s worden bereid met verse ingrediënten en gebakken in een originele gasgestookte steenoven. Heeft u speciale (dieet-)wensen of allergie? Vertel het ons en wij houden er rekening mee!

Pizzakaart

 

Openingstijden Pizzeria
Maandag t/m zondag tussen 17.00 tot 21.00 uur.

Afhaalservice
Thuis genieten van onze heerlijke pizza’s? Afhalen kan tijdens de reguliere openingstijden.

Pizza bakken met uw (klein)kinderen
Kinderen zijn bij Il Forno zelf de chef! Onder begeleiding van een professionele kok kunnen jonge gasten vanaf € 5,25 een eigen pizza bakken.

"Pizza zoals bij de echte Italiaan!"

Heerlijk ontspannen met een krantje, goed boek, of gewoon gezellig bijkletsen? Dat kan in de klassiek ingerichte lounge of aan de gezellige bar.

Geniet ook van de lekkerste koffiespecialiteiten, vele soorten thee, een stukje gebak of in de middag van een glas wijn, bier of fris met hartige versnapering. Wij ontmoeten u graag!

Borrel
"Welkom thuis!"

Het Bruin Café is een authentieke plek waar u de krant leest of een kaartje legt. Ook een professionele biljarttafel ontbreekt niet. De biljartclub is hier dan ook regelmatig te vinden voor een serieus potje biljart.

Iedere laatste vrijdag van de maand is er een maandborrel tussen 17:00-18:00 uur, vaak in combinatie met live muziek, een DJ of een andere leuke activiteit. Lekkere trek? Neem een borrelhapje of maak gebruik van het dinerbuffet. U kunt reserveren via de receptie. Graag tot ziens!

Borrel
"Een plek waar we altijd gezellig samen komen."

Ook bij De Leyhoeve

Speciale gelegenheden

Kinderfeestjes

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau of een relatiegeschenk? Met een Leyhoeve Lunch & Diner Cheque maakt u iedereen blij! De cadeaubonnen met een waarde vanaf €25,- zijn te besteden in de horecagelegenheden en verkrijgbaar bij de receptie.

Bereikbaarheid & Parkeren

Met een trein- en busstation met directe lijn naar het centrum voor de deur, is De Leyhoeve Groningen uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Ook de bioscoop en het Euroborg voetbalstadion liggen om de hoek, en het is slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Groningen.

Wilt u uw lunch of diner afsluiten met een heerlijke wandeling? Dat kan vanuit het direct aangrenzende park langs het Oude Winschoterdiep.

 

Campagne moet cliëntondersteuning zichtbaarder maken

Om de bekendheid van cliëntondersteuners in Nederland te vergroten, start vanaf 20 januari de Co-campagne. Co staat voor Cliëntondersteuning. De campagne is een initiatief van zorgkantoren, organisaties voor cliëntondersteuning en gemeenten, gefinancierd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Unieke beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg leidt tot zichtbare verbetering zorg

Met onze nieuwe publicatie ‘Zicht op vernieuwing 3’ maken we de vernieuwing in de verpleeghuiszorg zichtbaar! We maken onze droom voor de verpleeghuiszorg hiermee werkelijkheid. Drie jaar geleden begon onze beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg met een groep enthousiastelingen. Wij hadden een...

Januari en februari: Pizza & Drankje € 12,50

Zin in een lekkere verse pizza? Welkom bij Pizzeria Il Forno; een stukje Italië in Groningen. Al onze pizza’s worden bereid met verse ingrediënten en gebakken in een originele gasgestookte steenoven. Heeft u speciale (dieet-)wensen of allergie? Vertel het ons en...

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & Vieren