Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eten & drinken in De Leyhoeve Kom gezellig binnen!

Ontdek onze horeca

Bij De Leyhoeve draait alles om genieten, ook op culinair gebied. Daarvoor beschikken wij over sfeervolle horecagelegenheden: voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor iedereen. Samen met uw familie, vrienden of collega’s bent u van harte welkom in onze sfeervol ingerichte Brasserie of Pizzeria. Of bij mooi weer buiten op één van onze prachtige terrassen!

  • Brasserie
  • Pizzeria
  • Bar & Lounge
  • Grand Café

DAGELIJKS 10.00 – 21.00 uur
Keuken geopend van 12.00 – 20.00 uur
Op zondagen zijn wij alleen geopend voor groepsaanvragen.

Kom gezellig langs in de sfeervolle Brasserie: een vers kopje koffie met iets lekkers erbij of een heerlijke lunch of diner. Iets te vieren? Kies dan voor de high-tea of brunch, geheel ingevuld naar uw wens!

De Brasserie is een warm en modern ingericht à la carte restaurant geïnspireerd door de Bourgondische keuken. Op de kaart treft u zowel seizoensgebonden gerechten als heerlijke klassiekers.

Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het sfeervolle terras met uitzicht op het Oude Winschoterdiep.

"De smaakvolle gerechten en de gezellige sfeer verrassen ons steeds weer."

VR | ZA 17.00-21.00 uur

Zin in een lekkere verse pizza? Welkom bij onze eigen Pizzeria Il Forno; een stukje Italië in Groningen!

Ambachtelijk bereid
Al onze pizza’s worden gebakken in onze eigen steenoven, op ambachtelijke en traditionele wijze,
en met de lekkerste verse ingrediënten! Heeft u speciale (dieet-)wensen of allergie? Vertel het ons en wij houden er rekening mee!

Ook voor thuis!
U kunt onze pizza’s ook afhalen voor thuis!
Bestellen kan telefonisch tijdens de openingstijden van de pizzeria via 050-206 92 92.

Pssst… Ook de Leyhoeve Specials en het snackassortiment kunt u (dagelijks) afhalen voor thuis. Deze vindt u in het menu van de Brasserie.

Kinderfeestje ‘Zelf pizza bakken’
Kinderen zijn bij Il Forno zelf de chef! Onder begeleiding van een professionele kok kunnen jonge gasten een eigen pizza bakken. Erg leuk voor een kinderfeestje! Deze activiteit is alleen mogelijk tijdens de openingsdagen van de Pizzeria. Graag vooraf reserveren (vol is vol).

Kinderfeestje
"Pizza zoals bij de echte Italiaan!"

DAGELIJKS 12.00 – 21.00 uur

Heerlijk ontspannen met een krantje, goed boek, of gewoon gezellig bijkletsen? Dat kan in de klassiek ingerichte lounge of aan de gezellige bar. En ook een professionele biljarttafel ontbreekt niet. De biljartclub is hier dan ook regelmatig te vinden voor een serieus potje biljart.

Geniet ook van de lekkerste koffiespecialiteiten, vele soorten thee, een stukje gebak of in de middag van een glas wijn, bier of fris met hartige versnapering. Wij ontmoeten u graag!

"Welkom thuis!"

DAGELIJKS 12.00 – 21.00 uur

Het Grand Café is een authentieke plek waar u de krant leest of een kaartje legt. Daarnaast is deze sfeervolle ruimte ook te reserveren voor privédoeleinden. Intiem en gezellig!

Uiteraard verzorgen wij voor u in ons Grand café graag een borrel met bijvoorbeeld een goed glas wijn, (speciaal)bier of een heerlijk glaasje fris. Een lekkere hartige versnapering erbij? Kijkt u hiervoor op onze borrelkaart.

Graag tot ziens!

"Een plek waar we altijd gezellig samen komen."

Ook bij De Leyhoeve

Speciale gelegenheden

Kinderfeestjes

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau of een relatiegeschenk? Met een Leyhoeve Lunch & Diner Cheque maakt u iedereen blij! De cadeaubonnen met een waarde vanaf € 25,- zijn te besteden in onze horeca en verkrijgbaar bij de receptie.

"Wij accepteren ook DinerCadeau!"

Bereikbaarheid & Parkeren

Met een trein- en busstation met directe lijn naar het centrum voor de deur, is De Leyhoeve Groningen uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Ook de bioscoop en het Euroborg voetbalstadion liggen om de hoek, en het is slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Groningen.

Wilt u uw lunch of diner afsluiten met een heerlijke wandeling? Dat kan vanuit het direct aangrenzende park langs het Oude Winschoterdiep.

 

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bijeenkomst LeyhoeveLeert – Palliatieve zorg dinsdag 6 juni

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan één of meerdere bijeenkomsten van LeyhoeveLeert. Iedere bijeenkomst staat een actueel thema centraal waarover we graag met elkaar in gesprek gaan.

Leyhoeve Zorg aanwezig als gastspreker op Het Grootste Kennisfestival

Directeur/ Bestuurder Gré Wiskerke-Hulshof en Programmamanager Zorg Jory Elshout van Leyhoeve Zorg zijn uitgenodigd als gastspreker op Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Zij zullen dieper ingaan op de veranderaanpak van onze zorgverlening.

Leyhoeve Zorg meerjarenstrategie 2023-2026 ‘Samen meer mogelijk maken’

Met heel veel plezier en trots presenteren wij u onze meerjarenstrategie 2023-2026 ‘Samen meer mogelijk maken’. Tot stand gekomen door in gesprek te gaan met onder andere bewoners, familie, naasten, collega’s, collega’s uit de beweging Radicale vernieuwing zorg en samenwerkingspartners.

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & Vieren