Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eten & drinken in De Leyhoeve “Kom gezellig binnen!”

Let op: In verband met landelijke maatregelen coronavirus kunnen wij geen gasten ontvangen in onze restaurants.

Bestel voor thuis!
Thuis genieten van onze verse pizza’s en heerlijke snacks?
Dat kan iedere vrijdag, zaterdag en zondag! Bestellen kan tussen 17.00 en 20.00 uur.

Afhaalmenu

Ontdek onze horeca

Bij De Leyhoeve draait alles om genieten, ook op culinair gebied. Daarvoor beschikken wij over diverse horecagelegenheden – voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor iedereen; bewoners, vrienden en familie van bewoners, passanten en zakelijke gasten. En bij lekker weer heeft u de keuze uit 2 zeer sfeervolle terrassen. U bent van harte welkom!

Pizza + Drankje + Bioscoop € 22,50

  • Brasserie
  • Pizzeria Il Forno
  • Bar & Lounge
  • Bruin Café

DAGELIJKS GEOPEND 12.00 – 20.00 uur

Kom gezellig langs in de sfeervolle Brasserie: een vers kopje koffie met iets lekkers erbij of een heerlijke lunch of diner. Iets te vieren? Kies dan voor de high-tea of brunch, geheel ingevuld naar uw wens!

De Brasserie is een warm en modern ingericht à la carte restaurant geïnspireerd door de Bourgondische keuken. Op de kaart treft u zowel seizoensgebonden gerechten als heerlijke klassiekers.

Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het sfeervolle terras met uitzicht op het Oude Winschoterdiep.

Momenteel kunt u enkel bestellen van het afhaalmenu (VR|ZA|ZO 17.00-20.00 uur).

Afhaalmenu Menukaart

"De smaakvolle gerechten en de gezellige sfeer verrassen ons steeds weer."

VR | ZA | ZO  17.00 – 20.00 uur

Zin in een lekkere verse pizza? Welkom bij Pizzeria Il Forno; een stukje Italië in Groningen!

Al onze pizza’s worden bereid met verse ingrediënten en gebakken in een originele gasgestookte steenoven. Heeft u speciale (dieet-)wensen of allergie? Vertel het ons en wij houden er rekening mee!

De pizza-keuken is geopend van vrijdag t/m zondag tussen 17.00 tot 20.00 uur. Momenteel kunt u enkel bestellen van het afhaalmenu (VR|ZA|ZO 17.00-20.00 uur).

Afhaalmenu Menukaart


Bioscoopdeal

Een gezellig naar de bioscoop en vooraf genieten van een heerlijke pizza met drankje naar keuze?

Pizza + Drankje + Bioscoop € 22,50


Pizza bakken met uw (klein)kinderen

Kinderen zijn bij Il Forno zelf de chef! Onder begeleiding van een professionele kok kunnen jonge gasten een eigen pizza bakken (vanaf € 5,25 per kind). Ook leuk voor een kinderfeestje!

Kinderfeestje
"Pizza zoals bij de echte Italiaan!"

DAGELIJKS GEOPEND 12.00 – 20.00 uur

Heerlijk ontspannen met een krantje, goed boek, of gewoon gezellig bijkletsen? Dat kan in de klassiek ingerichte lounge of aan de gezellige bar.

Geniet ook van de lekkerste koffiespecialiteiten, vele soorten thee, een stukje gebak of in de middag van een glas wijn, bier of fris met hartige versnapering. Wij ontmoeten u graag!

Borrelkaart
"Welkom thuis!"

DAGELIJKS GEOPEND 12.00 – 20.00 uur

Het Bruin Café is een authentieke plek waar u de krant leest of een kaartje legt. Ook een professionele biljarttafel ontbreekt niet. De biljartclub is hier dan ook regelmatig te vinden voor een serieus potje biljart.

Iedere laatste vrijdag van de maand is er een maandborrel tussen 17:00-18:00 uur, vaak in combinatie met live muziek, een DJ of een andere leuke activiteit. Lekkere trek? Neem een borrelhapje of maak gebruik van het dinerbuffet. U kunt reserveren via de receptie. Graag tot ziens!

Borrelkaart
"Een plek waar we altijd gezellig samen komen."

Ook bij De Leyhoeve

Speciale gelegenheden

Kinderfeestjes

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau of een relatiegeschenk? Met een Leyhoeve Lunch & Diner Cheque maakt u iedereen blij! De cadeaubonnen met een waarde vanaf €25,- zijn te besteden in de horecagelegenheden en verkrijgbaar bij de receptie.

Bereikbaarheid & Parkeren

Met een trein- en busstation met directe lijn naar het centrum voor de deur, is De Leyhoeve Groningen uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Ook de bioscoop en het Euroborg voetbalstadion liggen om de hoek, en het is slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Groningen.

Wilt u uw lunch of diner afsluiten met een heerlijke wandeling? Dat kan vanuit het direct aangrenzende park langs het Oude Winschoterdiep.

 

Laatste nieuws

Benoeming lid Raad van Toezicht Leyhoeve Zorg B.V.

Na een sollicitatieprocedure heeft de aandeelhouder op voordracht van de Raad van Toezicht de heer Andreas Reigersman per 19 maart 2021 benoemd als lid van de Raad van Toezicht van Leyhoeve Zorg B.V.

Bezoekersregeling Zorgvleugel Leyhoeve Groningen per 22 januari 2021

Bezoekersregeling er 22 januari 2021. Helaas is het coronavirus in onze regio nog altijd zeer actief en met name de opkomst van de Britse variant baart ons zorgen. Het aantal besmettingen met deze variant neemt snel toe. Omdat wij er alles...

Hoe gaat het nu met de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg?

De nieuwste publicatie ‘Zicht op vernieuwing 4’ laat er geen misverstand over bestaan: ondanks de coronacrisis blijft het streven naar vernieuwing van de verpleeghuiszorg op koers!

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & Vieren