Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eten & drinken in De Leyhoeve Kom proeven van onze nieuwe kaart

Ontdek onze horeca

Bij De Leyhoeve draait alles om genieten, ook op culinair gebied. Daarvoor beschikken wij over sfeervolle horecagelegenheden: voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor iedereen. Samen met uw familie, vrienden of collega’s bent u van harte welkom in onze sfeervol ingerichte Brasserie of Pizzeria. Of bij mooi weer buiten op één van onze prachtige terrassen!

Menukaart

Soepen, frisse salades en royaal belegde broodjes. Bekijk ons zeer uitgebreide menu.
Bekijken

Openingstijden

Bij De Leyhoeve in Groningen kun je dagelijks terecht tussen 12:00 uur en 20:00 uur!
Meer informatie

Reserveren

Neem uw favoriete gezelschap mee en geniet van onze smakelijke gerechten in onze Brasserie, Pizzeria of bar!
Reservering maken
  • Pizzeria
  • Brasserie
  • Bar & Lounge
  • Grand Café

Openingsdagen en tijden
Alle vrijdagen en zaterdag van 17.00 uur tot 20.00 uur.
Ook voor afhalen.

Zin in een lekkere verse pizza? Welkom bij onze eigen Pizzeria Il Forno; een stukje Italië in Groningen!

Pizzakaart


Ambachtelijk bereid
Al onze pizza’s worden gebakken in onze eigen steenoven, op ambachtelijke en traditionele wijze,
en met de lekkerste verse ingrediënten! Heeft u speciale (dieet-)wensen of allergie? Vertel het ons en wij houden er rekening mee!

Ook voor thuis!
U kunt onze pizza’s ook afhalen voor thuis!
Bestellen kan telefonisch tijdens de openingstijden van de pizzeria via 050-206 92 92.

Pssst… Ook de Leyhoeve Specials en het snackassortiment kunt u (dagelijks) afhalen voor thuis. Deze vindt u in het menu van de Brasserie.

Kinderfeestje ‘Zelf pizza bakken’
Kinderen zijn bij Il Forno zelf de chef! Onder begeleiding van een professionele kok kunnen jonge gasten een eigen pizza bakken. Erg leuk voor een kinderfeestje! Deze activiteit is alleen mogelijk tijdens de openingsdagen van de Pizzeria. Graag vooraf reserveren (vol is vol).

Kinderfeestje
"Pizza zoals bij de echte Italiaan!"

DAGELIJKS 10.00 – 21.00 uur
Keuken geopend van 12.00 – 20.00 uur
Op zondagen zijn wij alleen geopend voor groepsaanvragen.

Kom gezellig langs in de sfeervolle Brasserie: een vers kopje koffie met iets lekkers erbij of een heerlijke lunch of diner. Iets te vieren? Kies dan voor de high-tea of brunch, geheel ingevuld naar uw wens!

De Brasserie is een warm en modern ingericht à la carte restaurant geïnspireerd door de Bourgondische keuken. Op de kaart treft u zowel seizoensgebonden gerechten als heerlijke klassiekers.

Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het sfeervolle terras met uitzicht op het Oude Winschoterdiep.

Op zondagen hebben wij een speciale Sunday All Day Long Kaart. Op zondgen is de keuken geopend van 12.00 uur tot 19.00 uur.

DAGELIJKS 12.00 – 21.00 uur

Heerlijk ontspannen met een krantje, goed boek, of gewoon gezellig bijkletsen? Dat kan in de klassiek ingerichte lounge of aan de gezellige bar. En ook een professionele biljarttafel ontbreekt niet. De biljartclub is hier dan ook regelmatig te vinden voor een serieus potje biljart.

Geniet ook van de lekkerste koffiespecialiteiten, vele soorten thee, een stukje gebak of in de middag van een glas wijn, bier of fris met hartige versnapering. Wij ontmoeten u graag!

"Welkom thuis!"

DAGELIJKS 12.00 – 21.00 uur

Het Grand Café is een authentieke plek waar u de krant leest of een kaartje legt. Daarnaast is deze sfeervolle ruimte ook te reserveren voor privédoeleinden. Intiem en gezellig!

Uiteraard verzorgen wij voor u in ons Grand café graag een borrel met bijvoorbeeld een goed glas wijn, (speciaal)bier of een heerlijk glaasje fris. Een lekkere hartige versnapering erbij? Kijkt u hiervoor op onze borrelkaart.

Graag tot ziens!

"Een plek waar we altijd gezellig samen komen."

Ook bij De Leyhoeve

Speciale gelegenheden

Kinderfeestjes

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau of een relatiegeschenk? Met een Leyhoeve Lunch & Diner Cheque maakt u iedereen blij! De cadeaubonnen met een waarde vanaf € 25,- zijn te besteden in onze horeca en verkrijgbaar bij de receptie.

"Wij accepteren ook DinerCadeau!"

Bereikbaarheid & Parkeren

Met een trein- en busstation met directe lijn naar het centrum voor de deur, is De Leyhoeve Groningen uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Ook de bioscoop en het Euroborg voetbalstadion liggen om de hoek, en het is slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Groningen.

Wilt u uw lunch of diner afsluiten met een heerlijke wandeling? Dat kan vanuit het direct aangrenzende park langs het Oude Winschoterdiep.

 

Laatste nieuws

Meer nieuws

Publicatie Jaarverslag 2023

Met veel plezier publiceren wij het jaarverslag van Leyhoeve Zorg over 2023. Opgezet vanuit onze kernwaarden en ambities beschrijven we op welke manier we in 2023 hebben gewerkt aan de kwaliteit van zorg.

Opbrengst Leyhoeve Lentefair: €857,70 voor de Maripaan Groep met bestemming het Ronald McDonald huis

Op vrijdag 17 mei vond de tweede editie plaats van de Leyhoeve Lentefair. En wat was het gezellig! De opbrengst van Rad van Fortuin heeft een prachtig bedrag opgeleverd voor het Ronald McDonald huis.

Leyhoeve Lentefair

Vrijdag 17 mei organiseren we de Leyhoeve Lentefair. Er is van alles te beleven rondom eten & drinken, beauty & wellness, mode en muziek. Komt u ook gezellig langs?

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & Vieren