Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Wonen in De Leyhoeve Heerlijk wonen aan de rand van het oude Winschoterdiep

Wonen bij De Leyhoeve in Groningen

Als je wat ouder wordt veranderen je woonwensen. Je wilt comfort, leuke mensen om je heen, lekker eten, sporten, zwemmen, fietsen of gewoon de deur achter je dicht kunnen trekken om een paar weken weg te gaan. Je wilt aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Kortom: Je wilt maximaal kunnen genieten. Met – als het nodig is – zorg binnen handbereik, zodat je met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken.

Op een unieke locatie aan de rand van de stad Groningen, direct grenzend aan een mooi park en het water van het Oude Winschoterdiep, ligt Woonlandschap De Leyhoeve. Met 208 luxe appartementen, 74 zorgsuites, verschillende horecavoorzieningen, 2 hotelkamers voor gasten, een zwembad, fitness, wellness en een scala aan clubjes en activiteiten, is het een levensloopbestendige omgeving die voldoet aan alle verwachtingen van meer en minder actieve senioren.

Rondleiding

Benieuwd naar onze appartementen? U bent van harte welkom voor een rondleiding!
Rondleiding aanvragen

Appartementen

Onze hoekwoningen, tussenwoningen en penthouses zijn helemaal naar wens in te delen.
Bekijk plattegronden

Inschrijven VIP lijst

Wil je graag bij de Leyhoeve in Groningen wonen? Schrijf je in voor onze VIP-lijst en meld je aan.
Inschrijven VIP lijst
208 Luxe appartementen
8.6 Gemiddelde beoordeling
10 Faciliteiten & Services
3 Horeca voorzieningen

Beschikbare appartementen

Alhoewel er voor De Leyhoeve Groningen een wachtlijst is, komen er af en toe ook appartementen vrij. Soms sneller dan u wellicht zou denken. Neemt u contact met ons op voor de beschikbare appartementen of meer informatie. Ook bent u van harte welkom voor een rondleiding!

Is er voor u geen appartement meer beschikbaar? In dat geval kunt u zich inschrijven op onze wachtlijst; de VIP-lijst noemen we dat. Als u bent ingeschreven op de VIP-lijst wordt u benaderd als er – in de door u gewenste formaatgroep – een appartement beschikbaar komt. U mag onbeperkt afzien van aangeboden appartementen. Bovendien wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van onze ontwikkelingen en wordt u uitgenodigd voor een jaarlijks VIP- event.

 

thuiszorg groningen
Tuin Leyhoeve Tilburg

Alles wat u nodig heeft onder één dak!

Alle faciliteiten zijn in- en rondom het gebouw aanwezig, zoals een restaurant, 2 heerlijke terrassen, een Grand café en een zwembad.

De auto kan worden geparkeerd in de inpandige parkeergarage. Er is een huismeester aanwezig die lastige klusjes kan opknappen en u kunt gebruik maken van een boodschappen- of roomservice. Binnen De Leyhoeve vindt u onder andere een kapsalon, pedicure en schoonheidsspecialiste. Andere faciliteiten zijn een apothekerspost, huisartsenpraktijk, diëtist, praktijk voor fysiotherapie met fitnessmogelijkheden en een kinderdagopvang. Voor liefhebbers van watersport is er zelfs de mogelijkheid om een boot aan te meren.

Familie en vrienden die op bezoek komen en willen blijven logeren, kunnen gebruik maken van de hotelkamers. En er zijn zalen beschikbaar voor feesten, vergaderingen en evenementen.

Brochure

De appartementen

In De Leyhoeve woont u in een prachtig, hoogwaardig afgewerkt appartement: ruim, licht en met een riant balkon. Er zijn hoekwoningen, tussenwoningen en topwoningen; allen met een keuken en badkamer, en standaard voorzien van een luxe basispakket met onder andere vloer-verwarming en -koeling.

Het appartement kan volledig naar wens ingericht worden; iets dat vrijwel uniek is voor huurwoningen. Afhankelijk van uw eigen wensen en budget kunt u uw badkamer en keuken upgraden – bijvoorbeeld door te kiezen voor andere basismaterialen. U kunt de keuken voorzien van andere apparatuur, maar ook een andere opstelling behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen we u helpen bij de afwerking en stoffering van uw appartement.

De Leyhoeve adviseert u graag in uw keuzes. Alles kan zelfs kant en klaar worden opgeleverd, zodat u zorgeloos kunt uitkijken naar uw nieuwe woning!

 

  • Topwoning
  • Hoekwoning
  • Tussenwoning

Geniet van een prachtig uitzicht over Groningen vanaf het zonovergoten dakterras van deze unieke woningen. De uitzonderlijk hoge plafonds en ruimtelijke indeling zorgen voor een oase van licht en ruimte.

Aantal woningen
15
Vloeroppervlakte
67-191 m2
"Veel licht en ruimte, en een heerlijk groot balkon; dat gaf bij mij de doorslag!"

Vanuit deze woningen heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Met een balkon van minimaal 14m2 is het zowel binnen als buiten heerlijk genieten. Er zijn zelfs woningen die over een tweede balkon beschikken!

Aantal woningen
72
Vloeroppervlakte
71-180 m2
"Ons appartement is werkelijk van alle gemakken voorzien. Het is hier heerlijk wonen."

Licht en ruimtelijk door de grote raampartijen van vloer tot plafond. De tussenwoningen zijn fantastisch afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat u optimaal van uw wooncomfort kan genieten.

Aantal woningen
121
Vloeroppervlakte
66-148 m2
"Elke dag geniet ik van het prachtige uitzicht!"

Tarieven

U woont al in een appartement bij De Leyhoeve voor € 1040,- per maand. Naast de kale huur betaalt u per appartement een vergoeding voor de service- en energiekosten (GWE). Ook brengen wij per bewoner een horecabijdrage in rekening. Optioneel kunt u een parkeerplaats en/of berging huren in de parkeergarage. Klik op onderstaande button voor een overzicht van de actuele tarieven per formaatgrootte of vraag een rondleiding aan voor een persoonlijk advies.

Clubs & Activiteiten

De een speelt graag een potje biljart of bridge, de ander heeft groene vingers en werkt graag in de tuin en weer een ander wandelt graag of trekt er het liefst even op uit met de fiets. Heeft u ook een leuke interesse, hobby of sport? En vindt u het gezellig om dat samen met anderen te doen? In De Leyhoeve zijn er ongetwijfeld medebewoners die deze interesses delen. Zowel voor als door bewoners worden er wekelijks vele activiteiten georganiseerd. Er zijn inmiddels veel verschillende clubs opgericht die u graag als lid verwelkomen. En er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën!

Liever niet lid worden van een club, maar toch af en toe samen met uw medebewoners iets leuks ondernemen? Sluit dan gezellig aan bij het wekelijkse koffie-uurtje, een van de bewonersborrels of het maandbuffet. Ook wordt er regelmatig een gezellig dagje weg, creatieve workshop, kunsttentoonstelling, modeshow, filmavond of bijvoorbeeld een BBQ of buffet met live muziek georganiseerd. Kortom; er is voor ieder wat wils.

Duurzaam wonen

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in De Leyhoeve. Zonnepanelen voorzien het wooncomplex van energie en voor het verwarmen en koelen wordt bodemenergie gebruikt. Alle bouwmaterialen kunnen worden hergebruikt als product of als grondstof voor nieuwe materialen. Daarmee is het gebouw niet alleen duurzaam, maar ook CO2-uitstoot verlagend. En het complex is aardbevingsbestendig gebouwd op een ijzersterke fundering.

In de buurt

De Leyhoeve Groningen heeft een zeer gunstige ligging. Trein- en busstation met directe lijn naar het centrum, een grote supermarkt, bioscoop en het Euroborg voetbalstadion liggen voor de deur of om de hoek, en het is slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Groningen. Het direct aangrenzende park langs het Oude Winschoterdiep leent zich bovendien prima voor een heerlijke wandeling of start van een fietstocht. Ook het UMCG en Martini Ziekenhuis zijn met de auto of openbaar vervoer binnen 10-15 minuten bereikbaar.

Zorg

Komt er onverhoopt een zorgvraag om de hoek kijken? In dat geval kunt u gebruik maken van onze Thuiszorg. Onze collega’s van ons Thuiszorg-team bezoeken u dan in uw eigen appartement. En mocht zelfstandig wonen niet meer mogelijk zijn, dan is een Zorgsuite een uitstekend alternatief.

Laatste nieuws

Meer nieuws

Publicatie Jaarverslag 2023

Met veel plezier publiceren wij het jaarverslag van Leyhoeve Zorg over 2023. Opgezet vanuit onze kernwaarden en ambities beschrijven we op welke manier we in 2023 hebben gewerkt aan de kwaliteit van zorg.

Opbrengst Leyhoeve Lentefair: €857,70 voor de Maripaan Groep met bestemming het Ronald McDonald huis

Op vrijdag 17 mei vond de tweede editie plaats van de Leyhoeve Lentefair. En wat was het gezellig! De opbrengst van Rad van Fortuin heeft een prachtig bedrag opgeleverd voor het Ronald McDonald huis.

Leyhoeve Lentefair

Vrijdag 17 mei organiseren we de Leyhoeve Lentefair. Er is van alles te beleven rondom eten & drinken, beauty & wellness, mode en muziek. Komt u ook gezellig langs?