Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Bent u op zoek naar een bejaardentehuis in Groningen voor uzelf of uw ouders? Bekijk dan zeker De Leyhoeve. Onze appartementen voor ouderen liggen prachtig gelegen vlak bij de Euroborg. Hier verblijft u zelfstandig in een persoonlijke woonomgeving met luxe faciliteiten en de nodige zorg. Lees verder en ontdek wat ons bejaardentehuis nabij de Euroborg te bieden heeft voor u en uw familie.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Zelfstandig wonen in een ruim appartement in het bejaardentehuis in Groningen

Het wooncomplex van bejaardentehuis De Leyhoeve is prachtig gesitueerd in een rustige wijk vlak bij de Euroborg in Groningen. Het bestaat uit 208 ruime appartementen vol licht en met een balkon. Bovendien werd het complex op duurzame en aardbevingsbestendige manier gebouwd. Uniek is dat u het appartement aanpast aan uw voorkeur en u kiest een woning uit zeven verschillende groottes. Zo krijgt u de beste woning voor uzelf of uw dierbaren. Ons wooncomplex beschikt ook over een inpandige parkeergarage. In combinatie met het bus-en treinstation bent u volledig mobiel en vrij om leuke uitjes te maken met vrienden en familie.

Wij staan altijd voor u klaar

Als u kiest voor bejaardentehuis De Leyhoeve nabij de Euroborg in Groningen, geniet u van meer dan enkel luxeappartementen. Het wooncomplex biedt ook een uitstekende service van het gastvrije personeel. Zij staan altijd voor u en uw dierbaren klaar. Verder beschikt ons bejaardentehuis nabij de Euroborg over verscheidene horecafaciliteiten. Zo geniet u samen met uw vrienden en familie van een lekker kopje koffie, een echte Italiaanse pizza of een verse lunch.

Bezoek onze appartementen en zorgsuites

Bent u op zoek naar een bejaardentehuis in Groningen omdat u of uw ouders zeer zorgbehoevend zijn? Dan kunt u terecht in een van onze zorgsuites. Deze zijn volledige voorzien van de nodige aanpassingen voor personen met dementie of een somatische zorgvraag. In De Leyhoeve kunnen partners samen blijven wonen. U verblijft samen met uw zorgbehoevende echtgenoot of echtgenote in een zorgsuite of appartement. Krijg meer informatie en ontdek al wat wij te bieden hebben voor uzelf en uw dierbaren. Vraag een rondleiding aan in ons bejaardentehuis nabij de Euroborg in Groningen. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.