Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eten & drinken in De Leyhoeve “Kom gezellig binnen!”

Ontdek onze horeca

Bij De Leyhoeve draait alles om genieten, ook op culinair gebied. Daarvoor beschikken wij over diverse horecagelegenheden: voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor iedereen. Samen met uw familie, vrienden of collega’s bent u van harte welkom in onze sfeervol ingerichte Brasserie of Pizzeria. Of bij mooi weer buiten op één van onze prachtige terrassen!

  • Brasserie
  • Pizzeria
  • Lounge
  • Bar

DAGELIJKS GEOPEND 11.00 – 22.00 uur
(keuken open vanaf 12.00 uur)

Kom gezellig langs in de sfeervolle Brasserie: een vers kopje koffie met iets lekkers erbij of een heerlijke lunch of diner. Iets te vieren? Kies dan voor de high-tea of brunch, geheel ingevuld naar uw wens!

De Brasserie is een warm en modern ingericht à la carte restaurant geïnspireerd door de Bourgondische keuken. Op de kaart treft u zowel seizoensgebonden gerechten als heerlijke klassiekers. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het sfeervolle terras met uitzicht op het prachtig groene Leijpark.

"De smaakvolle gerechten en de gezellige sfeer verrassen ons steeds weer."

ZONDAG OPEN 12.00 – 22.00 uur
(ook voor afhalen)

Zin in een lekkere verse pizza? Welkom bij onze eigen Pizzeria; een stukje Italië in Tilburg!

Al onze pizza’s worden bereid met verse ingrediënten en gebakken in een originele gasgestookte steenoven. Heeft u speciale (dieet-)wensen of allergie? Vertel het ons en wij houden er rekening mee!

Thuis genieten van onze heerlijke pizza’s?
Maak dan gebruik van onze afhaalservice. Bestellen kan telefonisch tijdens de openingstijden van de pizzeria via 013 – 72 000 25.

Pizza bakken met uw (klein)kinderen
Kinderen zijn bij Il Forno zelf de chef! Onder begeleiding van een professionele kok kunnen jonge gasten een eigen pizza bakken (vanaf vanaf € 5,25 per kind). Ook leuk voor een kinderfeestje!

Kinderfeestje
Pizzaria Tilburg
"Pizza zoals bij de echte Italiaan!"

DAGELIJKS GEOPEND 11.00 – 22.00 uur

Heerlijk ontspannen met een krantje, goed boek, of gewoon gezellig bijkletsen? Dat kan in onze lounge, aan de bar of in de klassiek ingerichte haardkamer met bibliotheek.

Geniet ook van de lekkerste koffiespecialiteiten, vele soorten thee, een stukje gebak of in de middag van een glas wijn, bier of fris met hartige versnapering. Wij ontmoeten u graag!

"Gezellig, die huiselijke sfeer!"

DAGELIJKS GEOPEND 11.00 – 22.00 uur

Onze centraal gelegen bar is een gezellige plek waar u bijvoorbeeld op uw gemak even de krant leest of juist samen met anderen heerlijk kunt ontspannen en bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje.

Geniet van een gezellige borrel met bijvoorbeeld een goed glas wijn, (speciaal)bier of een heerlijk glaasje fris. Een lekkere hartige versnapering erbij? Kijkt u hiervoor op onze borrelkaart. Graag tot ziens!

"De bar is de plek waar we altijd gezellig samen komen."

Ook bij De Leyhoeve

Kookworkshops

Kinderfeestjes

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau of een relatiegeschenk? Met een Leyhoeve Lunch & Diner Cheque maakt u iedereen blij! De cadeaubonnen met een waarde vanaf €10,- zijn te besteden in de horecagelegenheden en verkrijgbaar bij de receptie.

Bereikbaarheid & Parkeren

De Leyhoeve Tilburg heeft een zeer gunstige ligging, vrijwel direct aan de A58 en A65. U kunt bij gebruik van onze horeca gratis parkeren op het eigen ruime parkeerterrein (circa 220 plaatsen). Vanaf De Leyhoeve is het slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Tilburg. En wilt u uw lunch of diner afsluiten met een heerlijke wandeling? Dat kan in onze mooie tuin of het prachtig groene Leijpark aan de achterzijde van het pand.

Laatste nieuws

Meer nieuws

Open Huis Zorgsuites De Leyhoeve Tilburg

Nieuwsgierig naar onze zorgsuites op onze mooie zorgvleugel? Kom op 28 maart naar ons Open Huis bij De Leyhoeve in Tilburg.

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg Maart 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Kleinschalige woonzorgvormen belangrijk onderdeel WOZO-beweging

Op 4 juli 2022 presenteerde minister Helder het Programma WOZO. Met elkaar maken we de beweging om de zorg toekomstbestendig te houden. Uitgangspunt hierbij is: “Zelf als het kan, thuis als het kan, digitaal als het kan.

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & vieren