Locaties

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eten & drinken in De Leyhoeve “Kom gezellig binnen!”

Ontdek onze horeca

Let op: In verband met maatregelen coronavirus kunnen wij een beperkt aantal gasten ontvangen in onze restaurants. U dient altijd vooraf te reserveren. Heeft u klachten? (hoesten, niezen en/of koorts 38+) Dan kunnen wij u helaas niet ontvangen.

Bij De Leyhoeve draait alles om genieten, ook op culinair gebied. Daarvoor beschikken wij over diverse horecagelegenheden – voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor iedereen; bewoners, vrienden en familie van bewoners, passanten en zakelijke gasten. En bij lekker weer heeft u de keuze uit maar liefst 4 sfeervolle terrassen. U bent van harte welkom!

  • Brasserie
  • Pizzeria Il Forno
  • Bar & Lounge
  • Bruin Café

Kom gezellig langs in de sfeervolle Brasserie: een vers kopje koffie met iets lekkers erbij of een heerlijke lunch of diner. Iets te vieren? Kies dan voor de high-tea of brunch, geheel ingevuld naar uw wens!

De Brasserie is een warm en modern ingericht à la carte restaurant geïnspireerd door de Bourgondische keuken. Op de kaart treft u zowel seizoensgebonden gerechten als heerlijke klassiekers.

Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op het sfeervolle terras met uitzicht op het prachtig groene Leijpark.

De Brasserie is dagelijks geopend tussen 12.00 en 20.00 uur.

Menukaart  Borrelkaart

"De smaakvolle gerechten en de gezellige sfeer verrassen ons steeds weer."

Zin in een lekkere verse pizza, rijkgevulde Italiaanse salade, soep of pasta? Welkom bij Pizzeria Il Forno; een stukje Italië in Tilburg!

Al onze pizza’s worden bereid met verse ingrediënten en gebakken in een originele gasgestookte steenoven. Heeft u speciale (dieet-)wensen of allergie? Vertel het ons en wij houden er rekening mee!

Menukaart Borrelkaart

 

Openingstijden Pizzeria
Vrijdag t/m zondag tussen 12.00 tot 20.00 uur.

Afhaalservice
Thuis genieten van onze heerlijke pizza’s? Afhalen kan tijdens de reguliere openingstijden.

Pizza bakken met uw (klein)kinderen
Kinderen zijn bij Il Forno zelf de chef! Onder begeleiding van een professionele kok kunnen jonge gasten vanaf € 5,25 een eigen pizza bakken.

"Pizza zoals bij de echte Italiaan!"

Heerlijk ontspannen met een krantje, goed boek, of gewoon gezellig bijkletsen? Dat kan in onze lounge, aan de bar of in de klassiek ingerichte haardkamer met bibliotheek.

Geniet ook van de lekkerste koffiespecialiteiten, vele soorten thee, een stukje gebak of in de middag van een glas wijn, bier of fris met hartige versnapering. Wij ontmoeten u graag!

Borrelkaart
"Gezellig, die huiselijke sfeer!"

Het Bruin Café is een authentieke plek waar u de krant leest, een kaartje legt of een potje biljart speelt. De verschillende activiteitenclubs zijn hier regelmatig te vinden.

Iedere laatste vrijdag van de maand is er een maandborrel tussen 17:00-18:00 uur, vaak in combinatie met live muziek, een DJ of een andere leuke activiteit. Lekkere trek? Neem een borrelhapje of maak gebruik van het dinerbuffet. U kunt reserveren via de receptie. Graag tot ziens!

Borrelkaart
"Het Bruin Café is de plek waar we altijd gezellig samen komen."

Ook bij De Leyhoeve

Kookworkshops

Kinderfeestjes

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau of een relatiegeschenk? Met een Leyhoeve Lunch & Diner Cheque maakt u iedereen blij! De cadeaubonnen met een waarde vanaf €10,- zijn te besteden in de horecagelegenheden en verkrijgbaar bij de receptie.

Bereikbaarheid & Parkeren

De Leyhoeve Tilburg heeft een zeer gunstige ligging, vrijwel direct aan de A58 en A65. U kunt bij gebruik van onze horeca gratis parkeren op het eigen ruime parkeerterrein (circa 220 plaatsen).

Vanaf De Leyhoeve is het slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Tilburg. En wilt u uw lunch of diner afsluiten met een heerlijke wandeling? Dat kan in onze mooie tuin of het prachtig groene Leijpark aan de achterzijde van het pand.

Actueel protocol in verband met coronavirus

Wilt u een bezoek brengen aan Woonlandschap de Leyhoeve? Samen proberen we het coronavirus buiten de deur te houden. Uit voorzorg en ter bescherming van onze kwetsbare ouderen zijn op dit moment de volgende maatregelen van kracht...

Senioren blijven plakken in woningen

Een kwart miljoen senioren is op zoek naar een geschikte ouderenwoning. Zij blijven echter zitten in hun oude woning, omdat er geen aanbod in hun buurt of gemeente is.

Hoe gaat het met onze bewoners?

“Gelukkig is de situatie in ons Woonlandschap in Tilburg stabiel” zegt Conny Westdijk Wilkes, algemeen directeur van De Leyhoeve Exploitatie Holding B.V. “We hebben sinds vorige week geen bewoners in huis met corona.

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & vieren