Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Thuiszorg Tilburg "Persoonlijke aandacht, fijne thuiszorg"

Thuiszorg Tilburg

Voor veel mensen is de eigen vertrouwde omgeving in Tilburg de plek waar ze willen blijven wonen, zelfs wanneer ze intensievere zorg nodig hebben. Met ons team van verpleegkundigen en verzorgenden zorgen wij ervoor dat dit mogelijk is. Op deze pagina lees je meer informatie over thuiszorg bij De Leyhoeve.

Thuiszorg in Tilburg bij De Leyhoeve

De Leyhoeve onderscheidt zich door onze visie op zorg. Onze professionals streven ernaar om elke dag de zorgvraag van onze cliënten te overtreffen met persoonlijke verzorging en aandacht. Het is voor ons belangrijk dat zorg niet als een last wordt gezien, maar als een middel om comfortabel te kunnen blijven leven. Door nauw samen te werken met de huisarts en familie, en te luisteren naar de specifieke behoeften van onze cliënten, kunnen we zorg op maat bieden, terwijl de verzorgende gewoon in zijn of haar eigen omgeving blijft wonen. Zorg waarbij het individu centraal staat en waarbij er een nauwe band is tussen verzorgenden, verpleegkundigen en degenen die zorg ontvangen.

persoonlijke verzorging
palliatieve zorg

Wanneer heeft u recht op thuiszorg?

Om te evalueren of u in aanmerking komt voor Thuiszorg, zal een wijkverpleegkundige een huisbezoek bij u afleggen om uw situatie te analyseren. Tijdens dit bezoek stelt de wijkverpleegkundige vast welke specifieke zorg u nodig heeft, een proces dat ‘indiceren’ wordt genoemd. Op basis van de benodigde zorg zal de wijkverpleegkundige vervolgens bepalen of deze door een wijkverpleegkundige of een verzorgende geleverd moet worden.

Bepaal zelf het dagritme

Het unieke aan de thuiszorg van De Leyhoeve is dat we de regie in handen van onze cliënten leggen. Bij ons bepaalt u uw dagritme. Uitslapen of juist vroeg op? Geen probleem. Ons flexibele team past zich aan uw wensen aan. We geloven dat door het behouden van eigen regie, cliënten zich meer thuis voelen en actiever deelnemen aan hun eigen zorgproces. Dit draagt bij aan een positievere zorgervaring en een beter algeheel welzijn.

Ontdek onze zorgsuites

Op zoek naar een intensievere vorm van zorg? De Zorgsuite is een vernieuwende woonvorm binnen De Leyhoeve. Het is speciaal ontworpen voor diegenen die meer zorg nodig hebben maar toch in een vertrouwde en comfortabele setting willen verblijven. Elke suite is uitgerust met moderne faciliteiten en biedt privacy, terwijl er tegelijkertijd altijd een team klaarstaat om ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is.

Voor degenen die intensievere zorg nodig hebben, hebben we speciale suites voor intramurale zorg. Deze suites zijn ingericht met de nieuwste medische faciliteiten en technologieën. Tegelijkertijd behouden ze de huiselijke sfeer die zo kenmerkend is voor De Leyhoeve.

Zorghotel suites

Na een operatie of ziekte is het soms nodig om tijdelijk in een zorgomgeving te verblijven. Onze Zorghotel Suites bieden deze mogelijkheid. U kunt hier in alle rust herstellen, ondersteund door onze professionele zorg.

Altijd dagbesteding beschikbaar

Bij De Leyhoeve gaat zorg verder dan alleen medische ondersteuning. We bieden ook diverse dagactiviteiten aan om het welzijn van onze cliënten te bevorderen. Kunstlessen, muziek of lichte fysieke activiteiten met vertrouwde gezichten, er is altijd iets te doen.

Lees meer
vertrouwde omgeving

Bereikbaarheid en parkeren

De Leyhoeve Tilburg heeft een zeer gunstige ligging, vrijwel direct aan de A58 en A65. U kunt bij gebruik van onze horeca gratis parkeren op het eigen ruime parkeerterrein (circa 220 plaatsen). Vanaf De Leyhoeve is het slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Tilburg. En wilt u uw diner of lunch in Tilburg afsluiten met een heerlijke wandeling? Dat kan in onze mooie tuin of het prachtig groene Leijpark aan de achterzijde van het pand.

Vraag een rondleiding aan

Zien is geloven. Daarom nodigen wij u uit voor een rondleiding bij De Leyhoeve. Kom zelf ervaren hoe onze visie op thuiszorg in Tilburg het verschil maakt. Vraag nu een rondleiding aan en laat u verrassen.

De Leyhoeve Tilburg

De Leyhoeve, gevestigd op een exclusieve locatie in Tilburg aan de rand van het groene Leijpark, is meer dan zomaar een wooncomplex. Met een indrukwekkende 200 standaard appartementen, 85 zorgsuites en een breed aanbod aan horecavoorzieningen, positioneert De Leyhoeve zich als dé woongemeenschap voor 55-plussers die op zoek zijn naar een plek om gezamenlijk te genieten van hun gouden jaren. De weelderige parkomgeving en de prachtig aangelegde tuinen vormen een vredige oase voor bewoners, ideaal voor ontspanning en serene wandelingen.

Binnen de muren van De Leyhoeve vindt men tal van faciliteiten zoals een kapsalon, pedicure- en voetreflexpraktijk, een fysiotherapiepraktijk, een fitnesscentrum en een zwembad uitgerust met luxe wellnessvoorzieningen, waaronder een sauna, zoutgrot en hammam. Bovendien bevindt het Elisabeth Ziekenhuis zich op steenworp afstand.

langer thuis