Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Vergaderen bij de Leyhoeve Tilburg Boek vandaag nog een ruimte

Vergaderruimte Tilburg

Bent u op zoek naar een professionele vergaderruimte in Tilburg? Bij De Leyhoeve bieden we vergaderlocaties die perfect zijn afgestemd op de behoeften van uw zakelijke bijeenkomsten. Onze moderne faciliteiten, inspirerende omgeving en uitstekende dienstverlening maken ons de ideale keuze voor uw volgende evenement.

Unieke vergaderruimte Tilburg

Onze vergaderlocaties in Tilburg zijn perfect afgestemd op de behoeften van uw zakelijke bijeenkomsten. Een belangrijke vergadering, brainstormsessie, presentatie of teambuilding evenement? Organiseer het bij De Leyhoeve. Onze vergaderruimtes met natuurlijk licht en een unieke uitstraling bieden de ideale setting voor een succesvolle bijeenkomst.

De Leyhoeve biedt een unieke vergaderlocatie in Tilburg die verder gaat dan de standaard conventionele locaties. Onze locatie is onderdeel van een volledig nieuw en innovatief woonconcept voor 55-plussers. Dit zorgt voor een inspirerende en huiselijke sfeer. Uw gasten voelen zich direct welkom in onze bijzondere vergaderlocatie.

Bekijk arrangementen
Vergaderlocaties Tilburg

Waar zijn onze vergaderruimtes voor geschikt?

Onze vergaderruimtes in Tilburg zijn geschikt voor diverse zakelijke evenementen. Organiseert u een conferentie, congres, training of vergadering? Wij hebben de perfecte ruimte voor u. Onze faciliteiten zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, of u nu een kleine bijeenkomst of een groot evenement plant. Bij De Leyhoeve creëren we de perfecte omgeving voor een productieve en succesvolle bijeenkomst.

Onze ruimtes zijn geschikt voor o.a.

Conferenties

Onze vergaderruimtes bieden alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle conferentie. Met flexibele opstellingen, moderne audiovisuele apparatuur en een ruime capaciteit, kunt u rekenen op een professionele omgeving waar uw gasten zich op hun gemak voelen en zich kunnen concentreren op de inhoud van de conferentie.

Congressen

Organiseert u een congres in Tilburg? Bij De Leyhoeve hebben we de ideale ruimte om uw congres tot een succes te maken. Onze verschillende zalen zijn ruim en flexibel, waardoor ze geschikt zijn voor zowel grote als kleine congressen. Met professionele technische voorzieningen en een comfortabele omgeving zorgen wij ervoor dat uw congres vlekkeloos verloopt.

Vergaderingen

Voor al uw vergaderingen in Tilburg bieden wij bij De Leyhoeve de ideale vergaderruimtes. Onze ruimtes zijn perfect uitgerust om aan uw behoeften te voldoen. Met comfortabele zitplaatsen, moderne audiovisuele apparatuur en een rustige omgeving bieden wij de ideale setting voor een productieve vergadering.

Trainingen

Bij De Leyhoeve bieden we ook de perfecte ruimte voor het organiseren van trainingen. Onze ruimtes zijn uitgerust met moderne technische apparatuur en bieden flexibele opstellingen, zodat u de ruimte kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van uw training. Daarnaast zorgt de inspirerende en huiselijke sfeer ervoor dat deelnemers zich comfortabel voelen en zich volledig kunnen concentreren op het vergaren van nieuwe kennis en vaardigheden.

Catering naar jouw wensen

Bij De Leyhoeve begrijpen we het belang van goede catering tijdens uw bijeenkomsten. Daarom bieden wij catering op maat, afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Een lichte lunch, een heerlijk diner of gewoon een koffiepauze, ons ervaren cateringteam zorgt voor heerlijke gerechten en drankjes om uw gasten te verwennen.

voldoende mogelijkheden

Technische voorzieningen bij inbegrepen

Bij het huren van onze vergaderruimtes in Tilburg zijn de technische voorzieningen inbegrepen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het regelen van apparatuur, want wij zorgen voor alles wat u nodig heeft. Van projectoren en geluidsinstallaties tot draadloos internet, wij zorgen ervoor dat uw vergaderingen soepel verlopen en dat u kunt profiteren van moderne technologie.

Vraag een offerte of rondleiding aan

Meer informatie over onze vergaderruimtes in Tilburg? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie. Indien gewenst kunt u ook een rondleiding boeken om onze faciliteiten persoonlijk te ervaren en de perfecte ruimte voor uw evenement te kiezen.

vergaderlocatie ligt

Nabij Tilburg centrum

Onze vergaderruimtes bevinden zich op een gunstige locatie, op fietsafstand van het centrum van Tilburg. Dit betekent dat we gemakkelijk bereikbaar zijn, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De Leyhoeve ligt naast de A58, waardoor het makkelijk bereikbaar is voor automobilisten. Zo kunt u zich volledig richten op uw bijeenkomst, zonder u zorgen te maken over logistieke zaken.

Ruimtes huren

Bij De Leyhoeve kunt u eenvoudig vergaderruimtes reserveren. Met onze flexibele boekingsopties kunt u de gewenste datum en tijd kiezen die het beste bij uw planning past. Er zijn diverse mogelijkheden aan zalen beschikbaar. Een grote of kleine zaal? Een eenmalige vergadering of regelmatig gebruik maken van onze faciliteiten? Het is allemaal mogelijk. U bent van harte welkom en wij zorgen voor een perfecte vergadering, naadloze boekingservaring en garanderen dat uw ruimte klaar staat wanneer u deze nodig heeft.

Meer dan alleen wonen bij De Leyhoeve

De Leyhoeve biedt meer dan alleen vergaderruimtes. Als innovatief woonconcept voor 55-plussers creëren we een levendige gemeenschap waarin wonen, welzijn en zorg samenkomen. Naast onze vergaderruimtes kunt u ook genieten van diverse andere voorzieningen, zoals een restaurant, wellnessfaciliteiten en sociale activiteiten. Dit maakt van De Leyhoeve een veelzijdige en inspirerende locatie voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden.

perfecte locatie