Locaties

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Wonen in De Leyhoeve "Eenzaamheid; dat kennen we hier niet."

Wonen bij De Leyhoeve in Tilburg

Als je wat ouder wordt veranderen je woonwensen. Je wilt comfort, leuke mensen om je heen, lekker eten, sporten, zwemmen, fietsen of gewoon de deur achter je dicht kunnen trekken om een paar weken weg te gaan. Je wilt aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Kortom: Je wilt maximaal kunnen genieten. Met – als het nodig is – zorg binnen handbereik, zodat je met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken.

Op een unieke locatie aan de rand van de stad Tilburg, direct grenzend aan het prachtig groene Leijpark, ligt Woonlandschap de Leyhoeve. Met 200 luxe appartementen, 85 zorgsuites, diverse horecavoorzieningen, een zwembad, fitness, wellness en een scala aan clubjes en activiteiten, is het een levensloopbestendige omgeving die voldoet aan alle verwachtingen van meer en minder actieve senioren.

200 Luxe appartementen
8.6 Gemiddelde beoordeling
10 Faciliteiten & Services
4 Horeca voorzieningen

Beschikbare appartementen

Alhoewel er voor De Leyhoeve Tilburg een wachtlijst is, komen er af en toe ook appartementen vrij. Soms sneller dan u wellicht zou denken.

Heeft u interesse om bij De Leyhoeve in Tilburg te komen wonen? In dat geval dient zich in te schrijven op onze wachtlijst; de VIP-lijst noemen we dat. Door u in te schrijven op de VIP-lijst heeft u – op volgorde van inschrijving – het eerste recht op een appartement in een bepaalde formaatgrootte. Wij benaderen u zodra er een appartement in de gewenste formaatgrootte vrij is. U mag onbeperkt afzien van aangeboden appartementen. Wilt u graag eerst een keer een rondleiding? Wij heten u van harte welkom!

Gebouw Leyhoeve Tilburg
Welkom bij De Leyhoeve
Tuin Leyhoeve Tilburg

Alles wat u nodig heeft onder één dak!

Alle faciliteiten zijn in- en rondom het gebouw aanwezig, zoals 2 restaurants, 4 heerlijke terrassen, een bruin café, evenals een eigen fitness en zwembad met wellnessfaciliteiten zoals een sauna, zoutgrot en hammam.

De auto kan worden geparkeerd in de inpandige parkeergarage of op de zeer ruime buitenparkeerplaats voor het wooncomlex. Er is een huismeester aanwezig die lastige klusjes kan opknappen en u kunt gebruik maken van een boodschappen- of roomservice. Daarnaast beschikt De Leyhoeve over haar eigen kapsalon, een pedicurepraktijk, een praktijk voor fysiotherapie en een kinderdagverblijf. En er zijn zalen beschikbaar voor feesten, vergaderingen en evenementen.

Zorg

Komt er onverhoopt een zorgvraag om de hoek kijken? In dat geval kunt u gebruik maken van onze Thuiszorg. Onze collega’s van ons Thuiszorg-team bezoeken u dan in uw eigen appartement. En mocht zelfstandig wonen niet meer mogelijk zijn, dan is een Zorgsuite een uitstekend alternatief.

De appartementen

In De Leyhoeve woont u in een prachtig, hoogwaardig afgewerkt appartement: ruim, licht en met een riant balkon. Er zijn hoekwoningen, tussenwoningen en penthouses; allen met een keuken en badkamer; standaard voorzien van een luxe basispakket met onder andere vloer-verwarming en -koeling.

Het appartement kan volledig naar wens ingericht worden; iets dat vrijwel uniek is voor huurwoningen. Afhankelijk van uw eigen wensen en budget kunt u uw badkamer en keuken upgraden – bijvoorbeeld door te kiezen voor andere basismaterialen. U kunt de keuken voorzien van andere apparatuur, maar ook een andere opstelling behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen we u helpen bij de afwerking en stoffering van uw appartement.

De Leyhoeve adviseert u graag in uw keuzes. Alles kan zelfs kant en klaar worden opgeleverd, zodat u zorgeloos kunt uitkijken naar uw nieuwe woning!

 

  • Nokwoning
  • Hoekwoning
  • Tussenwoning

Geniet van een prachtig uitzicht vanuit deze unieke hooggelegen woningen met riant balkon. De uitzonderlijk hoge plafonds en ruimtelijke indeling zorgen voor een oase van licht en ruimte.

Vloeroppervlakte
67-190 m2
"Veel licht en ruimte, en een heerlijk groot balkon; dat gaf bij mij de doorslag!"

Vanuit deze woningen heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Met een balkon van minimaal 14m2 is het zowel binnen als buiten heerlijk genieten. Er zijn zelfs woningen die over een tweede balkon beschikken!

Vloeroppervlakte
67-190 m2
"Ons appartement is werkelijk van alle gemakken voorzien. Het is hier heerlijk wonen."

Licht en ruimtelijk door de grote raampartijen van vloer tot plafond. De tussenwoningen zijn fantastisch afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat u optimaal van uw wooncomfort kan genieten.

Vloeroppervlakte
67-190 m2
"Elke dag geniet ik van het prachtige uitzicht!"

Tarieven

U woont al in appartement bij De Leyhoeve in Tilburg vanaf € 1062,- per maand. Naast de kale huur betaalt u per appartement een vergoeding voor de service- en energiekosten (GWE). Ook brengen wij per bewoner een horecabijdrage in rekening. Optioneel kunt u een parkeerplaats en/of berging huren in de parkeergarage. Klik op onderstaande button voor een overzicht van de actuele tarieven per formaatgrootte of vraag een rondleiding aan voor een persoonlijk advies.

Clubs & Activiteiten

De een speelt graag een potje biljart of bridge, de ander heeft groene vingers en werkt graag in de tuin en weer een ander wandelt graag of trekt er het liefst even op uit met de fiets. Heeft u ook een leuke interesse, hobby of sport? En vindt u het gezellig om dat samen met anderen te doen? In De Leyhoeve zijn er ongetwijfeld medebewoners die deze interesses delen. Zowel voor als door bewoners worden er wekelijks vele activiteiten georganiseerd. Er zijn inmiddels veel verschillende clubs opgericht die u graag als lid verwelkomen. En er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën!

Liever niet lid worden van een club, maar toch af en toe samen met uw medebewoners iets leuks ondernemen? Sluit dan gezellig aan bij het wekelijkse koffie-uurtje of de maandborrel. Ook wordt er regelmatig een gezellig dagje weg, creatieve workshop, kunsttentoonstelling, modeshow, filmavond of bijvoorbeeld een BBQ of buffet met live muziek georganiseerd. Kortom; er is voor ieder wat wils.

Duurzaam wonen

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in De Leyhoeve. Voor het verwarmen en koelen beschikt het wooncomplex over een WKO-systeem (Warmte Koude Opslag) en alle bouwmaterialen kunnen worden hergebruikt als product of als grondstof voor nieuwe materialen. Daarmee is het gebouw niet alleen duurzaam, maar ook CO2-uitstoot verlagend.

In de buurt

De Leyhoeve Tilburg heeft een zeer gunstige ligging. Tegen een gereduceerd tarief kunt u gebruik maken van een taxiservice, zodat u niet afhankelijk bent van een eigen auto. Het is slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Tilburg.  Het Leijpark en de omliggende omgeving – overwegend prachtig groen en bosrijk – lenen zich bovendien prima voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Via het Leijpark wandelt u tevens in een klein kwartiertje naar het semi overdekte winkelcentrum voor bijvoorbeeld uw dagelijkse boodschappen. Het Elisabeth Ziekenhuis ligt om de hoek.

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & vieren

Laatste nieuws

Een stapje in de leefwereld van iemand met dementie

Om alle medewerkers op een laagdrempelige en effectieve wijze te scholen in wat het betekent om een vorm van dementie te hebben, biedt Woonlandschap de Leyhoeve op haar beide locaties -Groningen en Tilburg - een simulatietraining van Into D’mentia aan. Deze...

Studenten ROC’s gaan hybride leren bij Woonlandschap de Leyhoeve

Op maandag 31 augustus 2020 is er binnen de zorgvleugel van Woonlandschap de Leyhoeve in samenwerking met de 3 Groningse ROC’s - Alfa College, Noorderpoort en Menso Alting - een prachtig nieuw initiatief van start gegaan: een Leerlandschap in de vorm...

Binnenkijken bij Leyhoeve Groningen

Zaterdag 4 juli jongstleden ging RTV Noord op expeditie, met als thema 'Expeditie Grunnen 1,5 meter'. De eerste stop was bij Woonlandschap de Leyhoeve. Hier ontmoet RTV Noord mevrouw Moorlag, één van de eerste bewoners van het Woonlandschap dat in 2018...