Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Zorgsuites

Eigen plek omringd door zorg

Als u wat ouder wordt veranderen uw woonwensen: u wilt comfortabel wonen. U streeft naar een plek waar u onbezorgd kunt genieten van elke dag, met de zekerheid van toegankelijke zorg wanneer dat nodig is. Woonlandschap De Leyhoeve in Tilburg biedt precies dat. Omringd door de rust van het aangrenzende Leijpark, biedt dit moderne wooncomplex luxe zorgsuites waar u kunt genieten van de oude dag. Bij De Leyhoeve kunt u kiezen voor één van onze zelfstandige appartementen of een zorgsuite met 24-uurs zorgmogelijkheid.

Onze zorgsuites, geschikt voor zowel alleenstaanden als echtparen, bieden de warmte van thuis met de vrijheid om uw eigen ruimte persoonlijk in te richten. Centraal staan de gemeenschappelijke huiskamers waar dagelijks vers wordt gekookt, en waar u kunt deelnemen aan verschillende activiteiten.

Wat ons zo uniek maakt: we bieden veiligheid, alles onder 1 dak, nabijheid van zorg, een eigen wijkteam, sociale gezelligheid en interactie met de omgeving voor jong en oud.

Onze suites

In Woonlandschap De Leyhoeve variëren onze zorgsuites in grootte: van de knusse small suites van 30m², de comfortabele medium suites van 40m², tot de ruime large suites van 50m². De meeste zorgsuites hebben een ruim balkon voor extra leefruimte buiten. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor double-doors appartementen; twee appartementen aan elkaar geschakeld. Deze zijn met name geschikt voor echtparen.

Op dit moment zijn er verschillende suites onmiddellijk beschikbaar in onze speciaal ingerichte zorgvleugel. De Leyhoeve biedt de flexibiliteit van een verblijf zonder minimale huurtermijn, zodat u met gemak en zonder langdurige verplichtingen kunt wonen. Eerst even de sfeer proeven? Vraag dan een rondleiding aan via onderstaand formulier.

Contactformulier