Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

High tea bij De Leyhoeve "Heerlijke hapjes en lekkere thee"

High tea Tilburg

High tea is een prachtige traditie die zijn oorsprong vindt in het Verenigd Koninkrijk. Het is een heerlijke manier om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes en om gezellig samen te zijn met vrienden, familie of collega’s. Bij Leyhoeve in Tilburg bieden wij een unieke high tea-ervaring. Ons heerlijke high tea arrangement is vanaf twee personen te bestellen, u dient één dag van te voren te reserveren. Meer weten over de high tea ervaring bij De Leyhoeve? Lees dan snel verder!

Arrangement

Benieuwd naar alle lekker hartige en zoete hapjes van De Leyhoeve? Bekijk dan het menu!
Bekijken

Openingstijden

Bij De Leyhoeve in Tilburg kun je dagelijks terecht tussen 11:00 uur en 22:00 uur
Meer informatie

Reserveren

Maak één dag vooraf vanaf twee personen een reservering voor een gezellige high tea bij de Leyhoeve.
Reserveren

Onze heerlijke high tea

 

De Leyhoeve is een prachtige plek met een sfeervolle ambiance en een uitstekende keuken. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de vriendelijke medewerkers van de Leyhoeve en naar een mooi ingerichte tafel geleid. Vervolgens neem je plaats en kijk je nieuwsgierig uit naar wat er allemaal geserveerd wordt.

Bij Leyhoeve geloven we in persoonlijke aandacht. Wil je bijvoorbeeld graag een speciaal dieet of allergieën vermelden, dan kunnen wij hier rekening mee houden en zorgen voor een aangepast menu. Wij stellen een heerlijke high tea voor jou samen. 

High tea tilburg

Lekkere hartige en zoete hapjes

De high tea begint met een heerlijke kop thee of koffie. Vervolgens serveren we zoetigheden, soep en hartige hapjes, zoals verse, zelfgemaakte scones met clotted cream en jam, mini muffins en brownies. Ook kun je verschillende hartige hapjes zoals sandwiches, mini pasteitjes, wraps en soepjes verwachten. Een heerlijke middag met een breed pallet aan smaken.

De high tea is voorzien van onbeperkt thee en we verzekeren je dat je met een voldaan gevoel weer huiswaarts keert. Speciale wensen kun je altijd doorgeven aan ons personeel. De kok past hier zijn menu op aan.

Bekijk ons arrangement

Bent u benieuwd naar alle lekker hartige en zoete hapjes van De Leyhoeve? Bekijk dan het menu!

high tea in tilburg

Heb je iets te vieren?

Bij De Leyhoeve in Tilburg ben je aan het juiste adres als je iets te vieren hebt. Een verjaardag, jubileum, huwelijk of een andere bijzondere gelegenheid, onze high tea is een geweldige manier om samen te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Wij zorgen ervoor dat je je bij ons speciaal voelt en dat jouw feestelijke gelegenheid een onvergetelijke ervaring wordt. Neem contact met ons en ervaar een gezellige middag met vrienden en vriendinnen, een baby shower of andere feestelijke gelegenheid.

High tea met de hele familie

Bij De Leyhoeve kun je samen met de hele familie genieten van een lekkere high tea. Kom gezellig met opa en oma, je ouders, broers en zussen of de hele familie langs. Bij ons vind je een ruime keuze aan smakelijke hapjes en drankjes. Onze high tea is een geweldige manier om samen te zijn en te genieten van heerlijke lekkernijen in een gezellige en ontspannen sfeer. Kinderen zijn ook van harte welkom bij De Leyhoeve en we hebben speciale kindergerechten. Kom langs bij Leyhoeve en maak van je familie-uitje een super ervaring.

Openingstijden

 

Bij De Leyhoeve in Tilburg kun je dagelijks terecht tussen 11:00 uur en 22:00 uur. Wil je iets anders dan een high tea? Bij De Leyhoeve hebben we ook een sfeervolle en moderne brasserie. Hier kun je lekker eten en proosten met een tof gezelschap.

Op zondag opent de pizzeria van De Leyhoeve zijn deuren voor jong en oud. Met een assortiment van twaalf overheerlijke pizza’s, waan jij je in Italiaanse sferen. En dat allemaal in hartje Tilburg.

Bereikbaarheid en parkeren

De locatie van De Leyhoeve Tilburg is bijzonder gunstig, aangezien het vrijwel direct aan de A58 en A65 ligt. Gasten kunnen gratis parkeren op het eigen, ruime parkeerterrein met circa 220 plaatsen wanneer zij gebruik maken van onze horeca. Vanaf De Leyhoeve is het slechts een korte fietstocht van 10 minuten naar het gezellige centrum van Tilburg. Wanneer u gebruik hebt gemaakt van onze horeca, kunt u gratis uw kaartje scannen van de slagboom bij het uitrijden.

Indien u na uw lunch of diner wil genieten van een heerlijke wandeling, kunt u terecht in onze prachtige tuin of het groene Leijpark aan de achterzijde van het gebouw. Reist u vanaf het centraal station van Tilburg? Dan is De Leyhoeve gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Reserveren

Beleef een gezellige middag met de heerlijke high tea bij De Leyhoeve. Neem jouw favoriete gezelschap mee en geniet van onze hartige en zoete hapjes, drink onbeperkt thee en laat je verrassen door onze toffe locatie, inclusief prachtig terras. Reserveer vandaag nog jouw plek en we verwelkomen je graag bij De Leyhoeve in Tilburg. Ons high tea arrangement is vanaf twee personen te bestellen, u dient één dag van te voren te reserveren. Tot snel!