Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eten & drinken in Brasserie De Leyhoeve “Kom gezellig binnen!”

Brasserie in Tilburg

Brasserie De Leyhoeve staat voor kwaliteit, gezelligheid en ontspannen een hapje eten. U kunt bij onze brasserie in Tilburg terecht voor een heerlijke lunch of geniet van ons culinaire diner. Dankzij onze uitgebreide menukaart, samengesteld door onze ervaren en gewaardeerde chef, verrassen we u telkens weer met onze gevarieerde gerechten waar uw hart sneller van gaat kloppen.

Gezellige sfeer

Na aankomst in onze toffe entree, kunt u gezellig een drankje doen aan onze bar. Onder het genot van een wijntje of biertje, een koffie met wat lekkers erbij of wat fris praat u gezellig bij met vrienden, familie of collega’s. Vervolgens neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel, midden in het hart van onze brasserie in Tilburg. De moderne look and feel zorgt ervoor dat de sfeer hip maar bovenal gezellig aanvoelt.

Kunt u geen keuze maken? Vraag ons gastvrije personeel naar hun favorieten. Het zal u verbazen met welke goede tips ze komen. Vergeet ze achteraf niet te bedanken, wanneer de tip goed heeft uitgepakt.

Bij mooi weer openen we ons terras in de tuin van De Leyhoeve. Met een bijpassende wijn in de zon heeft nog nooit zo zomers aangevoeld. Bent u toe aan een wandeling? Dat kan in het nabij gelegen Leijpark. Vanuit de tuin van De Leyhoeve staat u binnen enkele minuten in het park en maakt u een mooie wandeling

Menu

Bij De Leyhoeve in Tilburg draait alles om genieten. Dat motto dragen we uit en daar leven we naar. Daar hoort werken met de verste ingrediënten ook bij. Tijdens de lunch maakt een keuze uit onze soepen of salades. Gaat u voor onze broodjes of eiergerechten. Of dompelt u zich onder in De Leyhoeve specials.

Tijdens het diner kiest u voor één van onze culinaire voorgerecht, geserveerd met brood. Vervolgens laat u zich verbluffen door onze heerlijke gevarieerde hoofdgerechten en topt u de avond af met een lekker dessert. Alle gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten en geloof ons, dat komt de smaak ten goede. Bent u vegetarisch? Geen probleem! Ook dan hebben we voldoende lekkere gerechten die in uw smaak vallen. Klik hier voor de volledige menukaart

Staat uw favoriete gerecht niet op de kaart. Geef het vooral door. Onze chef Rob is zeer creatief en bedenkt graag wat anders voor u.

Meer dan alleen wonen bij De Leyhoeve

Dat het in De Leyhoeve heerlijk wonen is, staat buiten kijf. Maar onze restaurants zijn toegankelijk voor iedereen in en buiten Tilburg. Kom daarom snel langs om wat te drinken en voor een lunch of diner. Onze verse producten zullen u verrassen.

De Leyhoeve ligt aan de rand van Tilburg, nabij de A58. Vanuit De Leyhoeve sta je binnen tien minuten in het gezellige centrum van Tilburg. Ideaal gelegen dus met voldoende parkeerplaatsen. Zien we u snel?

High-tea en pizzeria

Heeft u iets te vieren? Kies dan voor onze high-tea of brunch. Deze kunt u geheel naar wens invullen. Bent u helemaal idolaat van de Italiaanse keuken? Kom dan eens langs bij onze pizzeria. Elke zondag eet u bij Pizzeria Il Forno in De Leyhoeve de lekkerste pizza’s uit onze gasgestookte steenovens. Meer informatie over onze pizzeria vindt u hier.

Thuis genieten

Bent u woonachtig in De Leyhoeve en wil u in eigen ruimte genieten van al het heerlijks uit ons restaurant? Dat kan bij De Leyhoeve. Geef uw bestelling door aan onze medewerkers en wij zorgen ervoor dat u thuis kunt genieten van onze gerechten.