Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Het laatste nieuws

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg September 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Manifest Zorg Brabant: De Brabantse zorg wil vooruit, maar heeft daar tijd en ruimte voor nodig

Brabantse Ouderenzorgorganisaties willen graag vooruit maar dat betekent dat hiervoor ruimte, tijd en financiering nodig is. Zodat we blijven instaan voor goede en betaalbare zorg aan onze bewoners.

De zorg kan niet in de wachtstand

De gezondheidszorg in Nederland dreigt vast te lopen vanwege een toenemend tekort aan zorgprofessionals en een groeiende vraag naar zorg. De schaarste aan zorg is al iedere dag voelbaar bij burgers, cliënten en zorgmedewerkers.

Open Huis Zorgsuites De Leyhoeve Tilburg

Nieuwsgierig naar onze zorgsuites op onze mooie zorgvleugel? Kom op 25 september naar ons Open Huis bij De Leyhoeve in Tilburg.

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg Juli 2023

Maandelijkse update van de beweging Radicale Vernieuwing Zorg. Leest u mee?

Grote steun voor behoud gezonde basis ouderenzorg

Vijftien duizend handtekeningen. Dinsdag 4 juli overhandigden 100 medewerkers van Noordelijke ouderenzorginstellingen een petitie aan een aantal Tweede Kamerleden in Den Haag en minister Helder (Langdurige Zorg).

Kwaliteitsjaarverslag 2022: nu te bekijken in nieuw kwaliteitsvenster

Met trots lanceren wij ons nieuwe kwaliteitsvenster. Binnen dit kwaliteitsvenster vindt u alles over ons beleid en borging van kwaliteit met betrekking tot Leyhoeve Zorg.

Geef ouderenzorg zuurstof – teken de petitie

Draai de financiële kortingen terug en geef de ouderenzorg zuurstof. Die oproep doen steeds meer ouderenzorginstellingen aan minister Helder van Langdurige Zorg.

Nieuwsbrief Regionale Projecten

Nieuwsbrief over het regionale programma van de transitietafels VVT West- en Midden-Brabant. Over de groeiende samenwerking tussen VVT-organisaties en samenwerkingspartners.

Loading news...