Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Kookworkshops bij De Leyhoeve "Gezellig samen koken en eten."

Kookworkshops

Samen koken, samen eten maar ook een gedegen uitleg over de kookculturen, de producten, de presentatie en bereidingswijzen: Leerzaam en lekker! Onder het genot van een drankje met wat lekkers volgt uitleg over het thema en hetgeen we gaan klaarmaken. Dan binden we de schorten voor en gaan we – in groepjes – onder deskundige begeleiding koken. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend verse producten van de hoogste kwaliteit.

Met onze verschillende kookworkshops bieden wij voor ieder wat wils. Onze kookworkshops zijn ideaal voor groepen en teambuilding. Heeft u bijzondere wensen? Wij verzorgen ook workshops op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Programma

Programma

Na ontvangst krijgt u uitleg over het menu dat u met elkaar gaat bereiden. Vervolgens gaat u onder deskundige begeleiding aan de slag. Als team bereidt u het hele menu. Tijdens het koken is er voldoende tijd om tussendoor een wijntje te drinken of gezellig met elkaar te kletsen. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Het programma wordt afgesloten met koffie, thee en huisgemaakte friandises.

Gedurende het 4 uur durende programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen met de meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen, bier, witte en rode huiswijn, plat en bruisend mineraalwater.

Vanaf € 72,50,- per persoon

Duur: 4 uur
Deelnemers per workshop: 10-12 personen
Datum en aanvang in overleg (op maandag t/m donderdag)