Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Bijeenkomsten LeyhoeveLeert

Bijeenkomsten LeyhoeveLeert

25 / 10 / 2023

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan één van de volgende bijeenkomsten van LeyhoeveLeert. In november vindt er zowel in Tilburg als in Groningen een bijeenkomst plaats. Iedere bijeenkomst staat een actueel thema centraal waarover we graag met elkaar in gesprek gaan. Iedereen is welkom: bewoners, familie, vrienden, medewerkers en geïnteresseerden uit de wijk.

De bijeenkomsten worden verzorgd door medewerkers van De Leyhoeve en zo nu en dan wordt een gastspreker uitgenodigd. De vorm van de bijeenkomsten wisselt, maar voorop staat met elkaar in gesprek gaan over het thema. U bent van harte welkom.

 

Groningen

 

Woensdag 1 november staat het thema Zelfstandig wonen – op welke wijze kan zorgtechnologie hierbij ondersteunen – op de agenda op onze locatie in Groningen.

De wijkverpleegkundige en projectleider zorgtechnologie gaan samen met u in gesprek over de wijze waarop zorgtechnologie hierbij kan ondersteunen.

De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 – 15.30 in het Grand Café. Deelname is gratis. Wij ontmoeten u graag 1 november, tot dan!

 

Tilburg

 

Donderdag 9 november staat het thema Langer Actief Thuis op de agenda op onze locatie in Tilburg.

De wijkverpleegkundige en ergotherapeut delen de ervaringen met Langer Actief Thuis (LAT). Daarna kunt u met elkaar in gesprek gaan over zelfredzaamheid en zelfstandigheid. De projectleider zorgtechnologie kan u meer vertellen over de wijze waarop zorgtechnologie hierbij kan ondersteunen.

De bijeenkomst vindt plaats van 13.00 – 15.00 in de Fine Dining, deelname is gratis. Wij ontmoeten u graag 9 november, tot dan!

Tilburg

 

Dinsdag 28 november organiseren we een bijeenkomst LeyhoeveLeert rond het thema Rouw en Verlies. Gastsprekers zijn Harriet van der Vleuten en Francy Derix (Vleuten & Derix Uitvaartbegeleiding).
Het programma start om 16.15 uur, rond 17.15 sluiten we af met een hapje en een drankje.

Aanmelden
Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden bij de receptie, of via leyhoeveleert@leyhoeve.nl. Wij ontmoeten u graag bij LeyhoeveLeert!