Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Nieuws van De Leyhoeve "Wij heten Gré van harte welkom als nieuwe bestuurder en algemeen directeur zorg van Leyhoeve Zorg!"

Gré Wiskerke neemt het stokje over van Margje Mahler

28 / 02 / 2019

Gré Wiskerke zal Margje Mahler per 1 maart aanstaande gaan opvolgen als bestuurder en algemeen directeur zorg van Leyhoeve Zorg. Gré is zeer ervaren in de gezondheidszorg en werkte onder andere als directeur wonen, welzijn en zorg bij een landelijke particuliere ouderenzorgorganisatie.

Sinds medio 2018 was Margje Mahler werkzaam voor Leyhoeve Zorg. Mede dankzij Margje heeft Leyhoeve Zorg met behoud van de visie de stap gezet van pionieren naar professionaliseren. Ook heeft Margje geholpen bij de opening van de locatie Groningen en heeft zij gezorgd voor het aantrekken van enthousiaste nieuwe medewerkers. Leyhoeve Zorg is trotse deelnemer van de beweging Radicale Vernieuwing en voert kwaliteitsverbetering systematisch door aan de hand van het kwaliteitskader verpleeghuiszorg met het kwaliteitsverslag en het kwaliteitsplan 2019 dat door medewerkers zelf is opgesteld. Hiermee laten we zien dat de Leyhoeve, juist als nieuw concept, in staat is om in korte tijd vernieuwingen vorm te geven.

Wij danken Margje voor haar ondersteuning, bevlogenheid, kennis en kunde in deze voor Leyhoeve Zorg belangrijke fase. Daarnaast wensen wij Gré heel veel succes in haar nieuwe functie.