Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Nieuws van De Leyhoeve Leyhoeve Week van de Dementie

Leyhoeve Week van de Dementie

21 / 02 / 2023

De maand maart staat bij De Leyhoeve in het teken van de Week van de Dementie. In Tilburg vindt deze plaats van maandag 20 maart t/m vrijdag 24 maart en in  Groningen organiseren we deze van maandag 27 t/m vrijdag 31 maart. Op beide locaties is een mooi programma opgesteld met lezingen en workshops. U bent van harte welkom om één of meerdere activiteiten naar keuze bij te wonen.

Zo organiseren we een belevingsochtend, zijn er sprekers uitgenodigd en kunt u zelf ervaren hoe het is om dementie te hebben. Dick Kits, auteur van het boek ‘De dag door met dementie’ is één van de sprekers. Zoals hij zelf zegt: ‘Mensen met dementie verdienen onze beste hulp en zorg. Thuis, op straat, bij sociale contacten, in de winkel en in zorginstellingen. Dit begint met kennis over dementie.’ Die kennis, die onder meer in het boek staat deelt hij graag tijdens zijn interactieve lezingen. We zijn er trots op dat hij bij ons aanwezig zal zijn.

Het programma is speciaal bedoeld voor medewerkers van De Leyhoeve, mantelzorgers, familie, zorgverleners, managers, nieuwsgierigen en geïnteresseerden van buitenaf. Door deze weken extra aandacht te schenken aan dementie hopen we u te kunnen informeren en inspireren en geven we u praktische handvatten voor de juiste omgang met mensen met dementie.

Klik op de buttons om per locatie het programma te bekijken. Hierin staat ook hoe u zich kunt aanmelden. Voor locatie Groningen kunt u zich hier online aanmelden. Voor locatie Tilburg verloopt de aanmelding via de receptie. Neem hiervoor contact op met de receptie via telefoonnummer 013 207 00 80.

Programma Tilburg Programma Groningen