Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Tweede editie Leyhoeve Lentefair Gezellig & sfeervol

Opbrengst Leyhoeve Lentefair: €857,70 voor de Maripaan Groep met bestemming het Ronald McDonald huis

22 / 05 / 2024

Op vrijdag 17 mei vond de eerste editie plaats van de Leyhoeve Lentefair op onze locatie in Groningen. En wat was het weer gezellig! Door het goede weer konden we ook lekker buiten genieten onder de sfeervolle tent. Met leuke kramen, lekkere hapjes en drankjes, muziek van Marc Roelaarts en het inmiddels welbekende Rad van Fortuin met mooie prijzen.

In diverse kramen werden o.a. taart en patisserie, houtbewerking, sieraden, tassen, huisdecoratie, frisdranken en outdoor meubelen aangeboden. Daarnaast konden bezoekers genieten van heerlijke hapjes en drankjes vers bereid door leveranciers en onszelf, was er muziek van Marc Roelaarts en welkbekende Rad van Fortuin waar men ieder uur leuke prijzen kon winnen. Dat heeft dit jaar het mooie bedrag van €857,70 opgeleverd voor de Maripaan Groep en is bestemd voor het Ronald Mc Donald huis.

Hierbij willen we alle standhouders, leveranciers, collega’s en vrijwilligers bedanken voor zijn/haar bijdrage. Mede door de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen zal dit zeker een vervolg krijgen, de eerste voorbereidingen zijn zelfs al gestart.