Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Nieuws van De Leyhoeve "Binnenkijken bij Woonlandschap de Leyhoeve in Groningen."

Open Huis | 25 januari 2020 bij De Leyhoeve in Groningen

08 / 01 / 2020

Bent u op zoek naar een comfortabel huurappartement voor 55-plus of heeft u een zorgvraag? En bent u nieuwsgierig naar wat Woonlandschap de Leyhoeve allemaal te bieden heeft? Op 25 januari januari aanstaande organiseert Woonlandschap de Leyhoeve in Groningen een Open Huis. Tussen 10.00 en 13.00 uur bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Elk uur wordt er een presentatie gehouden gevold door een bezichtiging. Uiteraard staat er ook een kop koffie en thee met wat lekkers voor u klaar.

Woonlandschap de Leyhoeve is gelegen op een unieke locatie aan de rand van de stad Groningen, direct grenzend aan een mooi park en het water van het Oude Winschoterdiep. Alles draait hier om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een zorgvraag of een fijne plek waar u heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren? Graag tot ziens!

Toegang Open Huis is gratis, entree tussen 10.00 – 13.00 uur. Ieder uur presentatie en rondleiding. Parkeren onder het gebouw is beperkt. Parkeeradvies: Parkeergarage Station Europapark, Verlengde Lodewijkstraat 300. Ca. 2 minuten lopen, €1,50 per uur.