Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Anders werken in de Zorg Vacature Programmamanager

Programmamanager Anders Werken in de Zorg Midden-Brabant | 24 – 28 uur

15 / 05 / 2023

Samen Richting Geven aan Ouderenzorg in Midden Brabant’ is een samenwerkingsverband van elf VV&T zorgaanbieders en Zorgkantoor VGZ in de regio Midden-Brabant. We maken ons sterk om de zorg voor ouderen in onze regio toekomstbestendig te maken. Dit vraagt onder meer om anders te werken door toepassing van innovaties. Vanuit de landelijke beweging Anders Werken in de Zorg werken we samen met andere regio’s in het land. We pakken kansrijke nieuwe technologieën op, testen ze in het klein bij enkele van de deelnemende zorgorganisaties en zetten ze vervolgens op grote schaal in. Daarbij maken we slim gebruik van elkaars ervaringen. 

Binnen Anders Werken in de Zorg kiezen we met overtuiging voor de inzet van zorgtechnologie en data als gids voor de transitie die de ouderenzorg moet doormaken. Daarbij formuleren we de volgende ambitie:

  • Door het inzetten van zorgtechnologie en het benutten van data zijn ouderen zelfredzamer en neemt hun zorgvraag af.
  • Daarbij bieden we dezelfde kwaliteit van zorg.
  • Dit doen we “digitaal tenzij”.

Dit betekent dat we in alle processen, primair of ondersteunend, zoveel mogelijk gebruik maken van technologische oplossingen en data. Als middel om de zelfredzaamheid van cliënten te vergroten, de zorgvraag te doen afnemen, arbeidstijd te besparen en kwalitatieve zorg te blijven bieden.

Wat maak jij mogelijk?
De programmanager Anders Werken in de Zorg Midden-Brabant zorgt ervoor dat deze ambitie omgezet wordt in concrete acties en implementatie. Hij/zij organiseert ook dat middels onderzoek de effecten van ingezette innovaties aangetoond worden. En faciliteert het delen en ontwikkelen van kennis in de regio als het gaat om anders en slimmer werken met minder professionals.

Benieuwd naar jouw taken en verantwoordelijkheden? Klik hier om de gehele vacature te lezen.