Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eten & drinken in De Leyhoeve Heerlijk genieten!

Ontdek onze horeca

Bij De Leyhoeve draait alles om genieten, ook op culinair gebied. Daarvoor beschikken wij over diverse horecagelegenheden: voor elk moment van de dag, voor elke gelegenheid en voor iedereen. Samen met uw familie, vrienden of collega’s bent u van harte welkom in onze sfeervol ingerichte Brasserie of Pizzeria. Of bij mooi weer buiten op één van onze prachtige terrassen!

Menukaart

Soepen, frisse salades en lekkere tosti’s. Bekijk ons zeer uitgebreide menu.
Bekijken

Openingstijden

Bij De Leyhoeve in Tilburg kun je dagelijks terecht tussen 11:00 uur en 22:00 uur!
Meer informatie

Reserveren

Neem uw favoriete gezelschap mee en geniet van onze smakelijke gerechten in onze Brasserie, Pizzeria of bar!
Reservering maken

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau of een relatiegeschenk? Met een Leyhoeve Lunch & Diner Cheque maakt u iedereen blij! De cadeaubonnen met een waarde vanaf €10,- zijn te besteden in de horecagelegenheden en verkrijgbaar bij de receptie.

Bereikbaarheid & Parkeren

De Leyhoeve Tilburg heeft een zeer gunstige ligging, vrijwel direct aan de A58 en A65. U kunt bij gebruik van onze horeca gratis parkeren op het eigen ruime parkeerterrein (circa 220 plaatsen). Vanaf De Leyhoeve is het slechts 10 minuutjes fietsen naar de gezellige binnenstad van Tilburg. En wilt u uw diner of lunch in Tilburg afsluiten met een heerlijke wandeling? Dat kan in onze mooie tuin of het prachtig groene Leijpark aan de achterzijde van het pand.

Ook bij De Leyhoeve

High tea

Kinderfeestjes

Kookworkshops

Lunch