Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN “Sfeervol en gastvrij!”

Lunch Groningen

Geniet u binnenkort van een goed verzorgde lunch bij De Leyhoeve in Groningen? Onze Brasserie is Frans-georiënteerd en is 365 dagen per jaar voor u geopend. Vanaf 09.00 uur ’s ochtends is het mogelijk om een tafel bij ons te reserveren.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Schuif aan voor een overheerlijke lunch in Groningen

Ook op culinair gebied draait bij De Leyhoeve alles om genieten. Onze menukaart bestaat uit bekende gerechten met hier en daar een verrassende twist. Voorbeelden van gerechten die regelmatig op de lunchkaart terug te vinden zijn:

  • Tosti’s
  • Soepen
  • Maaltijdsalades
  • Belegde broodjes

Start de avond met een borrel

Wist u dat u in onze Brasserie in Groningen, naast een lunch, ook van harte welkom bent voor een borrel? Perfect na bijvoorbeeld een vergadering of gewoon voor het einde van de werkweek! Geniet van verschillende bites die perfect zijn om te delen. Sluit de dag af of start de avond met collega’s, vrienden, uw partner of het hele gezin. Wij adviseren u graag over bijpassende bieren, wijnen en stellen, indien gewenst, een passend arrangement voor u samen.

Reserveer online voor een lunch in Groningen

Om verzekerd te zijn van een tafel, adviseren wij u om online te reserveren. Heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van arrangementen of over de menukaart? Of reserveert u graag via een van onze medewerkers? In dat geval belt u naar 050 – 206 92 92. Wij verwelkomen u binnenkort graag.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.