Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN “Sfeervol en gastvrij!”

Lunch Groningen

Geniet u binnenkort van een goed verzorgde lunch bij De Leyhoeve in Groningen? Onze Brassie is Frans-georiënteerd en is 365 dagen per jaar voor u geopend. Vanaf 09:00 uur ’s ochtends kunt u een tafel bij ons reserveren.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Schuif aan voor een overheerlijke lunch in Groningen

Onze menukaart bestaat uit bekende gerechten met hier en daar een verrassende twist. Voorbeelden van gerechten die regelmatig op de lunchkaart terug te vinden zijn:

  • Maaltijdsalades
  • Soepen
  • Belegde broodjes
  • Tosti’s

Start de avond met een borrel

Wist u dat u in onze Brasserie in Groningen, naast een lunch, ook van harte welkom bent voor een borrel? Geniet van verschillende bites die perfect zijn om te delen. Sluit de dag af of start de avond met collega’s, vrienden, uw partner of het hele gezin. Wij adviseren u graag over bijpassende bieren, wijnen en stellen, indien gewenst, een passend arrangement voor u samen.

Wanneer komt u langs voor een lunch in Groningen?

Om verzekerd te zijn van een tafel, adviseren wij u om online te reserveren. Heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van arrangementen? Heeft u vragen over de menukaart of reserveert u graag via een van onze medewerkers? In dat geval belt u naar 050 – 206 92 92. Wanneer mogen wij een tafel voor u vrijhouden?

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.