Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

55-plus woningen Groningen

Luxe 55-plus woningen in een levendige buurt in Groningen, dat is wat De Leyhoeve u te bieden heeft. In onze een van onze appartementen leeft u jarenlang met de beste service en zorg. Lees verder en ontdek wat u mag verwachten van ons complex.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Kies voor 55-plus woningen in Groningen die bij u en uw dierbare passen

In De Leyhoeve vindt u 55-plus woningen in Groningen die perfect bij u of uw ouders passen. U heeft de keuze uit verschillende types: een hoekwoning, tussenwoning of penthouse in verschillende groottes. Alle appartementen zijn ruim, hebben voldoende lichtinval en beschikken over een balkon. De inrichting kunt u zelf bepalen. De appartementen zijn op een duurzame en aardbevingsbestendige manier gebouwd. Er is overigens een inpandige parkeergarage. Heeft u geen auto, maar wilt u toch een dagje uit? De 55-plus woningen liggen vlakbij de Euroborg in Groningen. Er is dus een bus- en treinstation dichtbij. Perfect voor uitjes!

Ontdek onze uitstekende faciliteiten

De Leyhoeve in Groningen omvat meer dan enkel 55-plus woningen. We bieden ook heel wat faciliteiten en services. Er is bijvoorbeeld een Brasserie met heerlijk verse maaltijden voor u en uw gasten, maar ook een huisartsenpost en apotheek. Als bewoner kunt u ook terecht bij de fysiotherapeut, de kapper of de diëtist. Bent u of uw partner zorgbehoevend? Dan zijn er speciaal ingerichte zorgsuites beschikbaar. Maak een afspraak en vraag een rondleiding aan. Zo ziet u met uw eigen ogen al wat onze woningen u en uw dierbare te bieden hebben. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.