Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN “Sfeervol en gastvrij!”

Vergaderruimte Groningen

Tegenover station Europapark vindt u de Brasserie van De Leyhoeve in Groningen. U bent van maandag tot en met zondag van harte welkom voor een lunch of diner. Reserveren doet u eenvoudig online of telefonisch via een van onze medewerkers.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Lunch of dineer in onze Brasserie in Groningen

Van belegde broodjes tot maaltijdsalades en van tosti’s tot een verse soep, in onze Brasserie in Groningen heeft u meer dan genoeg keuze op de lunchkaart. Neemt u plaats in de avond voor een diner? In dat geval kiest u in ons restaurant uit onder andere een vis- of vleesgerecht, verschillende voorgerechten en sluit u de avond af met een van onze heerlijke desserts. De kaart biedt ook seizoensgebonden gerechten.

Ontvang een waardekaart voor de parkeergarage

Parkeren doet u eenvoudig in de parkeergarage van Station Europapark. Of voor 6 euro per dag parkeert u in de inpandige garage van de Leyhoeve. Graag wel vooraf reserveren. Met wie geniet u binnenkort van een uitgebreide lunch, een overheerlijk diner of een goede kop koffie of thee?

Reserveer online of bel

Komt u graag langs in de ochtend, middag of avond? Reserveer een tafel in onze Brasserie in Groningen via het reserveringsformulier of bel naar 050 – 206 92 92. Ons hartelijke personeel kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.