Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Luxe seniorenappartementen

Bekijk de luxe seniorenappartementen van De Leyhoeve in Groningen. Deze zijn perfect als u op zoek bent naar een aangepaste woning waar u of uw ouders zelfstandig kunnen wonen. Lees verder en ontdek welke faciliteiten deze seniorenappartementen in Groningen te bieden hebben voor de 55-plusser.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Ruime luxe seniorenappartementen voor 55-plussers in Groningen

De duurzame en aardbevingsbestendige seniorenappartementen van De Leyhoeve zijn gelegen in een oase van rust in Groningen. Het wooncomplex is gelegen aan water en omgeven door tuinen en een park. De luxe seniorenappartementen zijn voorzien van een balkon zodat u volop geniet van deze omgeving. Dankzij het ruime ontwerp van de woningen met veel lichtinval, geniet u ook binnen van deze rust. Heeft u voldoende rust gehad en wilt u zich onder mensen mengen? Dan kiest u uit de vele faciliteiten van onze seniorenappartementen in Groningen. Denk daarbij aan een:

  • Brasserie
  • Zwembad
  • Koffiebar
  • Pizzeria
  • Schoonheidssalon

Of wat dacht u van een leuk uitje? Dankzij het nabije bus- en trainstation trekt u er zo op uit. Ook komen vrienden en familie zo op bezoek wanneer ze maar willen.

Ervaar de persoonlijke woonomgeving

De luxe seniorenappartementen van De Leyhoeve in Groningen worden naar uw wens ingericht, zodat u er jarenlang van geniet. In dit wooncomplex woont u bovendien altijd samen met uw partner. De luxe seniorenappartementen zouden bovendien geen woning zijn, als u ze niet kon aanpassen aan uw voorkeur. Daarom is het bij ons mogelijk om uw eigen badkamer en keuken uit te kiezen. Ook worden de nodige aanpassingen gemaakt voor uw zorgbehoeften. Heeft u nog iets nodig? Dan staat ons personeel 24/7 voor u klaar! Ontdek al wat onze luxe seniorenappartementen in Groningen te bieden hebben tijdens een rondleiding. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.