Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Zorgwoning Groningen

Nieuwbouw seniorenwoningen Groningen

De Leyhoeve biedt verschillende nieuwbouw seniorenwoningen in Groningen. Ons zorgcomplex bestaat uit 208 riante en luxeappartementen en 74 zorgsuites waar intensieve zorg geleverd kan worden. Wij zijn gespecialiseerd in zorg bij dementie en somatische aandoeningen, waardoor u bijna altijd met uw partner kunt blijven wonen.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Pas een van onze nieuwbouw seniorenwoningen in Groningen naar wens aan

Samen aangenaam oud worden? Wij maken het mogelijk. De nieuwbouw seniorenwoningen in Groningen worden volledig naar uw wensen aangepast. U woont in een tussenwoning, hoekwoning of een penthouse met een woonoppervlakte tussen de 65 m2 en 150 mdie duurzaam en aardbevingsbestendig gebouwd is. Download de brochure  en bekijk de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Van alle gemakken voorzien

Onze nieuwbouw seniorenwoningen in Groningen worden volledig op uw wensen en behoeften afgestemd, en ook bent u van alle gemakken voorzien in het zorgcomplex. Denk hierbij aan een inpandige:

  • Apotheek
  • Diëtist
  • Fysiotherapeut
  • Huisartsenpost
  • Kapper

Schrijf u online in voor een vrijblijvende rondleiding

Naar wat voor woonoppervlakte gaat uw voorkeur uit? Heeft u mogelijk interesse in een zorgsuite? Geef het aan tijdens het aanvragen van een vrijblijvende rondleiding. Voor direct contact met een van onze medewerkers belt u naar 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.