Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Bewonerstevredenheidsonderzoek Plezierige woonomgeving & fijne bejegening

Bewonerstevredenheid: De Leyhoeve verdient een mooie 8

28 / 03 / 2023

Afgelopen december hebben we een bewonerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd op beide locaties van De Leyhoeve onder de bewoners die zorg ontvangen. Bewoners waarderen ons met een 8. Een cijfer waar wij zeer zeker trots op zijn!

Onderstaand vindt u een korte samenvatting van de resultaten. De samenvatting geeft het gemeenschappelijke resultaat weer van het onderzoek op beide locaties.

Algemeen De Leyhoeve
De bewoners spreken over een plezierige woonomgeving waar er een fijne bejegening wordt ervaren. Over het algemeen wordt Leyhoeve Zorg met een gemiddelde van 7,8 beoordeeld. 75% van de respondenten geeft hierbij een 8 of hoger.

Bewoners met thuiszorg & bewoners van de zorgvleugel
De bewoners beoordelen de thuiszorg van De Leyhoeve met een 7,8 waarbij 74% een 8 of hoger geeft. Deze bewoners zijn het meest tevreden over de thuiszorg in het algemeen en de sfeer binnen het woonlandschap.  De bewoners van de zorgvleugel geven De Leyhoeve een 7,9 waarbij 76% van de respondenten een 8 of hoger heeft gegeven. 96% van de respondenten beveelt Leyhoeve Zorg aan. De bewoners van de zorgvleugel zijn het meest te spreken over het huiskamerconcept en de goede zorg in combinatie met de gastvrijheid.

Dank voor de waarderingen
Er zijn mooie waardevolle aanbevelingen uit het onderzoek voortgekomen. Momenteel zijn we binnen beide woonlandschappen aan het bekijken hoe we kunnen ondersteunen in het ontmoeten van elkaar om zo eenzaamheid te verminderen en op welke manier we nog beter aansluiting kunnen vinden in de wens voor activiteiten en de communicatie hierover met betrokkenen. Ook de schoonmaak wordt nu op beide locaties door een externe partij gedaan en zullen we de komende tijd goed blijven monitoren en evalueren.

Tips en feedback van onze bewoners vinden wij altijd relevant en krijgt zeker een plek in onze verbetertrajecten om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Heeft u tussendoor aanvullingen of tips voor ons, geef deze dan aan uw zorgbuddy door.