Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Nieuws van De Leyhoeve "Binnenkijken bij Woonlandschap de Leyhoeve in Groningen."

Maak kennis met onze Zorgsuites | 24 oktober

12 / 10 / 2020

Comfortabel wonen met 24/7 de nodige zorg nabij? Dan biedt een Zorgsuite bij Woonlandschap de Leyhoeve wellicht de juiste oplossing. Bent u nieuwsgierig naar wat De Leyhoeve allemaal te bieden heeft en wilt u graag een keer vrijblijvend binnenkijken? Op 24 oktober aanstaande organiseert Woonlandschap de Leyhoeve in Groningen – speciaal voor iedereen die interesse heeft in de Zorgsuites – een speciale ‘Kennismakingsdag’.

Alleen op afspraak
Wilt u ook graag kennismaken? In verband met de huidige corona maatregelen en de richtlijnen van het RIVM plannen wij op deze dag een persoonlijke afspraak voor u in. Wij ontvangen u dan samen met uw eventuele naasten (maximaal 3 personen) in een aparte ruimte. Hier wordt een korte presentatie gehouden gevolgd door een rondleiding. Uiteraard kunt u ook vragen stellen en staat er een kop koffie of thee met wat lekkers voor u klaar.

Belt u voor het maken van een persoonlijke afspraak met Janine Finke (06 86 86 05 79) of Anouk Roepel (06 10 99 25 29).

Richtlijnen RIVM
Tijdens de gehele afspraak houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen u tevens om een mondkapje te dragen.

Toegang Open Huis is gratis. Ontvangst alléén op afspraak. Een afspraak met presentatie en rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Parkeren onder het gebouw is beperkt. Parkeeradvies: Parkeergarage Station Europapark, Verlengde Lodewijkstraat 300. Ca. 2 minuten lopen, €1,50 per uur.

Woonlandschap de Leyhoeve Groningen | Helperpark 258-L | 9723 ZA Groningen