Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Nieuws van De Leyhoeve Kwaliteitsjaarplan 2024

Kwaliteitsjaarplan 2024

16 / 01 / 2024

De afgelopen tijd is hard gewerkt aan ons kwaliteitsjaarplan en met trots en veel plezier nemen wij u graag mee in het plan voor het komende jaar. Ook voor dit plan hebben we fijn samengewerkt om in samenspraak met bewoners, mantelzorgers en cliëntenraden, vrijwilligers, collega’s en ondernemingsraad, teamcoördinatoren, zorgmanagers en staf tot een mooi resultaat te komen.

We blikken hierbij altijd even terug op het jaar ervoor maar kijken vooral vooruit omdat we leren en verbeteren in de praktijk willen brengen op basis van de dienstverlening en zorg die we verlenen en de dagelijkse ervaringen en inzichten, met behoud van onze visie. We zijn enorm trots op de continue inspanningen van onze collega’s voor de bewoners en voor elkaar.

Dit kwaliteitsplan ligt nog steeds in het verlengde van onze meerjarenstrategie 2023- 2026 “Samen meer mogelijk maken”. De vier pijlers samen actief zijn, samen blijven vernieuwen en samen leren en ontwikkelen staan nog steeds centraal. In 2024 ligt de nadruk op het samen zorgen voor een toekomstbestendige en gezonde bedrijfsvoering (samen toekomstbestendig).

Lees ons kwaliteitsjaarplan