Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eerste editie Leyhoeve Kerstfair Sfeervol & Gezellig

Opbrengst Leyhoeve Kerstfair: €1591,68 voor de Wensambulance Noord-Nederland

20 / 12 / 2023

Na het overweldigende succes van de Leyhoeve Lentefair dit voorjaar, hebben we op vrijdag 15 december de eerste editie van de Leyhoeve Kerstfair georganiseerd. In onze sfeervolle, feestelijk aangeklede Brasserie was het gezellig druk.

Om 15.00u gingen de deuren open. Ook deze editie hadden we een mooie variatie aan leveranciers. Bezoekers konden heerlijk snuffelen en rondkijken bij diverse kraampjes met o.a. bloemen, tassen, sieraden, woondecoratie en cosmetica. Daarnaast konden bezoekers genieten van heerlijke winterse lekkernijen en lekkere hapjes en drankjes vers bereid door leveranciers. Er was muziek en ook het succesvolle Rad van Fortuin werd druk bezocht. Ieder uur waren er leuke prijzen te winnen.

Hierbij willen we alle standhouders, leveranciers, collega’s en vrijwilligers bedanken voor zijn/haar bijdrage. We hopen er een traditie van te maken, er wordt alweer gesproken over een tweede Leyhoeve Lentefair. Binnenkort meer hierover.

Geweldige opbrengst

De opbrengst van Rad van Fortuin heeft het prachtige bedrag van €1591,68 opgebracht voor de Wensambulance. Daar zijn we heel blij mee. Met dit mooie bedrag kunnen zij minimaal drie wensen verzorgen.

Vanochtend hebben locatiemanager Milou Buisman, F&B Manager Camiel Nunes Vaz en Medewerker Sales Verhuur Anouk Roepel de cheque uitgereikt aan Sigrid Hummelen, Secretaris en Coördinator Promotie & Activiteiten en Gerda van de Wensambulance Noord-Nederland.

Van links naar rechts op de foto: Camiel Nunes Vaz, Sigrid Hummelen, Gerda, Milou Buisman en Anouk Roepel.